O bankadan kaçırılmayacak fırsat! Faizsiz 50.000 TL kredi için düğmeye basıldı! Ay sonuna kadar başvuru yapın

O bankadan kaçırılmayacak fırsat! Faizsiz 50.000 TL kredi için düğmeye basıldı! Ay sonuna kadar başvuru yapın

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankalar tarafından yapılan kampanyaları yakından takip ediyor. Bankalar müşterilerine özel faizsiz kredi imkanı tanırken o banka 50.000 TL'ye kadar nakit kredi verileceğini duyurdu. İşte 50.000 TL'lik nakit kredi detayları…

Acil paraya sıkışan vatandaşlar bankalar tarafından yapılan kampanyaları araştırmaya devam ediyor. Son dönemde peş peşe yapılan kampanyalar müşterilerin dikkatinde yer alırken özellikle 0 faiz imkanı ile sağlanan krediler dikkat çekiyor. O banka müşterilerine özel 50.000 TL'ye kadar nakit kredi verileceğini duyurdu. İşte 50.000 TL'lik nakit kredi detayları…

50.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ

İş Bankası müşterilerinin yüzünü güldürecek önemli bir kampanyaya imza attı. Yaşanan deprem felaketinin ardından ekonomik sıkıntıların üstesinden gelebilmek adına yeni kampanyalar başlatan İş Bankası küçük işletmelere destek sağlıyor. İş Bankası tarafından sağlanan krediler kapsamında esnaf ve KOBİ’ler için 50.000 TL'ye kadar 0 faizsiz kredi sağlanacağı belirtildi.

is-bankasi-3.jpg


FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI DETAYLARI

Esnaf ve KOBİ'ler için sağlanacak destek paketi kapsamında 50.000 TL'lik faizsiz kredi sağlanacağı belirtildi. Başvuruda bulunmak isteyen esnaf ve KOBİ’ler başvuru detayları hakkında araştırmalarını hızlandırdı. İş Bankası 50.000 TL'ye kadar faizsiz kredi kampanyası için düğmeye bastı. 12 ay vade seçeneği ile sunulan kampanya kapsamında başvurularının 28 Nisan 2023 tarihine kadar devam edeceği belirtildi.

para-verilmesi-001.jpg

Faizsiz 50.000 TL'lik kredi ödemeleri kapsamında vade seçeneği en az 3 ay olarak belirlendi. İş Bankası yeni müşterilerine özel sağladığı kampanya kapsamında başvuru detaylarını da açıkladı. 50.000 TL'lik faizsiz kredi kampanyasına başvuruda bulunacak kişilerin İş Bankası şubeleri üzerinden başvuru yapabileceği belirtirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN