O bankadan kaymak gibi promosyon! 30 Bin TL'ye kadar yükseltildi iddiası... Duyan akın akın bankaya koşuyor

O bankadan kaymak gibi promosyon! 30 Bin TL'ye kadar yükseltildi iddiası... Duyan akın akın bankaya koşuyor

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin Meclis'e sunulmasının ardından bankalar harekete geçti. Emekli maaşlarına gelen zamla birlikte müşteri kaybetmek istemeyen bankalar peş peşe son dakika duyurusu yapmaya başladı. O banka ise gözünü kararttı. Emekli maaşını o bankaya taşıyan Van Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı öğretmenlere ve personellere 30 bin TL promosyon ödemesi yapılacak. Rakamı duyan şubelere akın ediyor. İşte detaylar haberimizde...

EYT düzenlemesi sonunda Meclis'e geldi. Milletvekillerine sunulan EYT düzenlemesi için son sözü Cumhurbaşkanı Erdoğan söyleyecek. EYT düzenlemesi için sıcak gelişmeler peş peşe gelirken o banka promosyon ödemelerinde dev kampanya başlattı. Emekli promosyon ücretlerini 30 bin TL'ye kadar yükselttiler. Rakamı duyan şubelere akın ediyor. Peki 2023 güncel emekli promosyon ücretleri ne kadar? En yüksek emekli promosyon ücretini hangi banka veriyor? İşte detaylar...

O BANKA GÖZÜNÜ KARARTTI! ÖDEMELERİ 30 BİN TL'YE KADAR YÜKSELTTİLER

Memur ve emeklilere gelen maaş zammı sonrası kamu kurumlarında bulunan personellerin sözleşmesi bankalar ile yenilenmeye başladı. Bu doğrultuda bir ilde promosyon ödemeleri tam 30 bin TL'ye kadar çıktı. Ziraat Bankası tarafından yapılan son dakika duyurusu herkesi sevince boğdu. Ziraat Bankası 2023 yılında yenilenecek sözleşmeleri için kesenin ağzını açıyor. Müşteri kaybetmek istemeyen Ziraat Bankası ödemeleri 30 bin TL'ye kadar yükseltti.

fdfddf-9.jpg

RAKAMI DUYAN ŞUBELERE AKIN EDİYOR

Özel ve kamu kuruluşları en fazla parayı veren banka ile masaya oturmak istiyor. Bankalar ise ellerindeki müşterileri tutmak hatta daha da fazla müşteri toplamak istiyor. Ziraat Bankası tarafından yapılan son dakika duyurusu ise gündeme bomba gibi düştü. Edinilen bilgilere göre Van Milli Eğitim Müdürlüğü Ziraat Bankasının ilk teklifini uygun bulmamış ve ikinci kez ihaleye çıkmıştı. Kurumlar arası yapılan görüşmeler neticesinde promosyonun taban fiyatı 30 bin lira olarak belirlendi. Şimdi ilk teklifi kabul etmeyen Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün teklifi kabul edip etmeyeceği merak konu oldu. O ilde 30 bin TL'ye yükseltilmesi tüm emeklilere bu rakamın verileceği anlamına gelmiyor. Ziraat Bankasının standart promosyon kampanyası bunlar için geçerli olacak.

dffdfd-26.jpg

2023 ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİ NE KADAR?

Ziraat Bankası 2023 güncel promosyon tutarlarını açıkladı. Emekli maaşını 3 yıl boyunca Ziraat Bankası üzerinden alma garantisi veren emekliler belirlenen tutarlarda promosyon ödemesinden yararlanabiliyor. 3000 TL'den başlayan promosyon ödemeleri maaş tutarlarına göre 5.000 TL'ye kadar yükseldi. Ziraat Bankası emekli promosyon tutarları şu şekilde:

  • Emekli maaşı 3.500 TL altında olan kişiler 3.000 TL,
  • Emekli maaşı 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olan kişiler 3.500 TL,
  • Emekli maaşı 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olan kişiler 4.500 TL,
  • Emekli maaşı 10.000 TL ve üzerinde olan kişiler ise 5.000 TL promosyon ödemesi alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN