O belediyeden su fiyatlarına zam! Vatandaşın cebi su faturasıyla yanacak: Duyuru yapıldı

O belediyeden su fiyatlarına zam! Vatandaşın cebi su faturasıyla yanacak: Duyuru yapıldı

Her yeni güne bir zam haberi ile uyanmaya alıştığımız şu günlerde o belediye den vatandaşı iyan ettirecek su zammı geldi. İşte detaylar…

Zam haberleri birbirini kovalamaya devam ediyor iken o belediyenin yaptığı fahiş su zammı vatandaşı çileden çıkartacağa benziyor. Detaylar haberimizde…

banka

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN SUYA BÜYÜK ZAM. SUYA GELEN ZAM FATURALARI UÇURACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi konut su kullanımını yüzde 40, işyeri su kullanımını yüzde 60 ve endüstriyel su kullanımını yüzde 85 artırdı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, suya ani bir zam yapıldığı duyuruldu.

Kocaeli Belediyesi, seçimlerin ardından hane, iş yeri ve sanayide su tüketiminin arttığını açıkladı.

SUYA YÜZDE 85 ORANINDA ZAM YAPILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, seçimden sonra evlerde su kullanımında yüzde 40'lık bir artış gördüğünü söyledi. Ayrıca işyerinde su kullanımında %60 ve sanayide %85 artış olduğunu açıkladı.

2023 yılının ilk Olağan Genel Kurulu, İSU Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi. Konferans Kocaeli Uluslararası Konferans Merkezi Akçakoka Oditoryum Salonu'nda gerçekleştirildi. Komite tarafından tartışılan konulardan biri de su fiyatlarındaki ani artışdı. Bununla birlikte Kocaeli'de suya yüksek bir zam yapıldığı açıklandı.

Kocaeli Belediyesi'nin aldığı karara göre yerleşim yerlerinde su ücretlerine yüzde 40, işyerlerinde yüzde 60 ve sanayide yüzde 85 arttı. Belediye tarafından yapılan toplantının en başlıca konusu yapılan su zammı oldu.

Toplantıda su tarifesinin 10 metreküpten 15,25 TL'ye, 10 metreküpten 27,83 TL'ye çıkarılması talep edildi. Tüm değerlendirmeler, Kocaeli'nin su tüketiminin konut için %40, iş yeri için %60 ve sanayi için %85 oranında artacağını belirledi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN