O isim duyurdu: Bayram ikramiyeleri açıklandı! İşte emeklinin alacağı bayram ikramiyesi!

O isim duyurdu: Bayram ikramiyeleri açıklandı! İşte emeklinin alacağı bayram ikramiyesi!

AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "Cumhurbaşkanımızla bir görüşme yaptık" diyerek duyurdu. Buna göre emekli bayram ikramiyeleri yeniden belirlendi. Peki emekli bayram ikramiyesi kaç lira oldu? Emekliler yılda toplam kaç lira bayram ikramiyesi alacak?

AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, emekliye bayram ikramiyesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. uzun süredir merak edilen emekli bayram ikramiyeleri hakkında bolca tahmin yürütülüyordu.

Emekliler daha önce 1100 TL bayram ikramiyesi alıyordu.

TOPLAM 4 BİN TL

Emeklilerin bayram ikramiyesi 2023 yılında 2 bin liraya yükseltildi.

Elitaş, "Cumhurbaşkanımızla bir görüşme yaptık. Bayram ikramiyeleriyle ilgili tasarrufu ifade ettik. Cumhurbaşkanımız kanun teklifine bayram ikramiyelerinin 2'şer bin lira olması müjdesini kamuoyu ile paylaşın diyerek ifade ettiler. Yani ramazan bayramı ile 2 bin lira, kurban bayramı için 2 bin lira ikramiye verilecek" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN