O kentte yaşayan gençlere kötü haber: Asla ev sahibi olamayacaksınız! Ünlü ekonomistten kara tablo

O kentte yaşayan gençlere kötü haber: Asla ev sahibi olamayacaksınız! Ünlü ekonomistten kara tablo

Ekonomist Atilla Yeşilada, mevcut ekonomik şartlarda orta sınıfın asla büyüyemeyeceğini, özellikle bir büyük kentte ev satın almanın ise bundan sonraki nesiller için bittiğini söyledi. İşte detaylar...

Konuk olduğu bir programda Türkiye'deki enflasyon ve ekonomik krizi değerlendiren ekonomist Atilla Yeşilada, Türkiye'de orta sınıf halli yaşayan vatandaşların iyice küçülmeye gideceğine dikkat çekerken, asgari ücretli ile orta sınıf vatandaşlar arasındaki makasın iyice kapandığını söyledi.

"GENÇLİĞİN UMUDU KALMADI"

Emlak Kulisi'nde yer alan habere göre, orta sınıfın küçülmeye devam edeceğini belirten Atilla Yeşilada, "Arabaya kavuşur. Ev; o zor. İstanbul'da ev almak bir nesil için hayal oldu. Bu ülkede gençliğin umudu kalmadı" ifadelerini kullanarak yeni neslin artık ailesiyle bile yaşayamayacağını düşündüğünü belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN