O markette tuvalet kâğıdı indirimi için son gün! İndirim süresi geçmeden alın, son gün 29 Mart!

O markette tuvalet kâğıdı indirimi için son gün! İndirim süresi geçmeden alın, son gün 29 Mart!

Son yıllarda en çok zamlanan ürünlerden birisi olan tuvalet kağıdında ramazan indirimi başladı. Tüketiciler tarafından sürekli olarak kovalanan indirim kampanyası ayağınıza geldi. O market tarafından yapılan indirim ile birlikte müşteriler akın etti. Tuvalet kağıdı indirimi için son gün duyuruldu. Son gün 29 Mart 2023...

O MARKETTEN TUVALET KAĞIDI İNDİRİMİ GELDİ

Ülkemizde yer alan en temel ihtiyaç ürünlerinden birisi olan tuvalet fiyatlarındaki artış ile birlikte o marketten müjdeli haber geldi. Son yılların en çok fiyat artışına giden ürünlerinden birisi olan tuvalet kağıdında büyük fırsat ayağınıza geldi.

Türkiye'de her ay yükselen enflasyon ile birlikte fahiş fiyatlara ulaşan tuvalet kâğıdı fiyatları tüketiciler tarafından araştırılmaya devam ediliyor. 2022 senesi ile birlikte en çok fiyatı artan ürünler arasında yer alan tuvalet kâğıdı için tüketiciler kampanya kovalıyor.

Tarım Kredi Kooperatif market zincirleri tarafından yapılan açıklama ile birlikte indirim fırsatı ayağınıza geldi. Düzenli olarak paylaşılan indirimlerde bu kez tuvalet kâğıdı da yer aldı. 15 Mart 2023 tarihi itibariyle başlatılan indirim fırsatı ile birlikte indirime giren tuvalet kâğıdı 29 Mart 2023 tarihine kadar geçerli olacak. İndirim için son bir gün kaldı!

how-to-use-toilet-paper-properly.jpg

TUVALET KAĞIDI İNDİRİMİNDE SON GÜN

15 Mart 2023 tarihi ile 29 Mart 2023 tarihleri arasında geçerli olan tuvalet kâğıdı indirimleri için son gün uyarısı yapıldı. Tarım Kredi Kooperatif marketleri tarafından başlatılan kampanya kapsamında birçok ürün indirimli fiyatlarıyla birlikte satışa sunulacak.

İndirimli ürün listesinde birbirinden farklı indirimlerin yer almasıyla birlikte en çok dikkat çeken indirim tuvalet kağıdında oldu. Tuvalet kâğıdı fiyatlarının ve kampanyanın hangi 29 Mart 2023 tarihine kadar devam etmesi beklentiler arasında yer alıyor.

tarim-kredi-market-indirimli-urunler-2-2.jpg

TUVALET KAĞIDINDA DEV İNDİRİM

Tarım Kredi Kooperatif marketleri tarafından yapılan indirim ile birlikte Solo tuvalet kağıdı ekonomik paket 32'li rulo 124, 95 TL tutarında müşteriye satılacak. 15 Mart ile 29 Mart tarihleri arasında geçerli olacak olan tuvalet kâğıdı indirimi Tarım Kredi Kooperatif marketleri resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklama ile duyuruldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN