Off-Road tutkunlarının yeni gözdesi: Maverick R Türkiye'de! Fiyatını duyanlar 'Aman Allah'ım' diyor

Off-Road tutkunlarının yeni gözdesi: Maverick R Türkiye'de! Fiyatını duyanlar 'Aman Allah'ım' diyor

Her türlü araziye uyum sağlayan, Off-Rodd aracı Marverick R, Türkiye'de satışa çıktı. Off-Road tutkunlarının dört gözle beklediği model üç farklı seçenekle müşteri karşısında. Peki, Türkiye satış fiyatı ne kadar? İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

ATV ve UTV'leriyle ön plana çıkan bu marka, Türkiye pazarına giriş yaptı. Off-Road tutkunlarının merakla beklediği model, üç farklı seçenekte geldi. Yüksek motor gücü ve performansıyla göz dolduruyor. İşte o modelin fiyatı...

OFF-ROAD HEYECANINI ZİRVEYE TAŞIYACAK

Can-Am, off-road tutkunları için özel olarak tasarlanmış ATV ve UTV'leriyle tanınan bir marka. Bu yıl, firmanın 50'inci yıl dönümü kutlamaları kapsamında, en yeni modeli Can-Am Maverick R, Türkiye'de otomobil severlerle buluştu. Fiyat aralığı 2 milyon 100 bin ile 2 milyon 500 bin lira arasında değişen bu etkileyici model, off-road heyecanını zirveye taşımayı vaat ediyor.

orv-ssv-my24-mavr-catalystgray-neoyellow-action-dm1a0205-rgb-4096x2304-1-1.jpg

HER TÜRLÜ ARAZİ KOŞULLARINDA ÜSTÜN PERFORMANS

Maverick R, Rotax üretimi 999 cc'lik bir motora sahip ve tam 240 beygir gücünde. Bu güçlü motor, 7 ileri çift kavramalı şanzıman ile destekleniyor ve aracın 0'dan 100 km/s hıza sadece 3,5 saniyede ulaşmasını sağlıyor. Normal, Sport ve Sport+ olmak üzere üç farklı sürüş moduna sahip olan Maverick R, her türlü arazi koşulunda üstün bir performans sunuyor.

Can-Am Maverick R, sadece yarış veya arazi kullanımı için tasarlanmış olup, plakalanamıyor. Bu, aracın tam anlamıyla bir off-road canavarı olduğunu ve asfalt yollardan ziyade, doğanın en çetin koşullarında kullanılmak üzere üretildiğini gösteriyor.

orv-ssv-my24-mavr-catalystgray-neoyellow-action-dm1b0712-rgb-1024x768-1.jpg

KONFOR, PERFORMANS, DAYANIKLILIK HEPSİ BİR ARADA

Son teknoloji ile donatılmış bu model, off-road dünyasında yeni bir çığır açmayı hedefliyor. Türkiye'de satışa sunulmasıyla birlikte, off-road tutkunları için benzersiz bir deneyim fırsatı sunuyor. Can-Am Maverick R, sadece güçlü bir performans sunmakla kalmıyor, aynı zamanda dayanıklılık ve konforu da ön planda tutuyor. Bu özellikleriyle, arazi araçlarına yeni bir soluk getiriyor ve off-road deneyimini tamamen yeni bir boyuta taşıyor.

Yarış pistlerinden, dağ yollarına kadar her türlü arazi şartında kendini kanıtlamaya hazır olan Can-Am Maverick R, off-road severler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Bu model ile off-road heyecanını en üst seviyede yaşamaya hazır olun.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN