Özgür Demirtaş'tan "o yatırımdan uzak durun" tavsiyesi! Para değil felaket getirebilir: "Beni seviyorsanız bu uyarılarıma uyun"

Özgür Demirtaş'tan "o yatırımdan uzak durun" tavsiyesi! Para değil felaket getirebilir: "Beni seviyorsanız bu uyarılarıma uyun"

Ünlü Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile tüm dikkatleri üzerinde topladı. “Beni seviyorsanız uyarılarıma uyun” diyerek bütün yatırımcıları uyaran uzman isim, 4 konuya değindi. İşte Özgür Demirtaş'ın o açıklamaları…

Ekonomide yaşanan gelişmeler ve piyasalar hakkında açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Özgür Demirtaş, şans oyunları ve bazı ekonomik yatırımları işaret ederek dikkatli olun çağrısında bulundu. Son dönemlerde saadet zinciri, kara para aklama gibi konuların sık sık gündemde yer aldığını ifade eden Demirtaş, kısa sürede büyük kazanç vadeden bu oyunlara karşı uyarılarını sıraladı. İşte Özgür Demirtaş'ın o açıklamaları…

HERKES UZAK DURSUN

Sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımlarla tüm dikkatleri üzerinde toplayan Prof. Dr. Özgür Demirtaş, dikkat edilmesi gereken 4 konuyu işaret etti. Paylaşımında "Sevgili arkadaşlar, bu postumu dikkatlice okur musunuz?" ifadelerine yer veren uzman isim, Forex'ten şans oyunları, yüksek kazançlı işlemler, kısa vadede yüksek kazanç vadeden kişilerden uzak durulması gerektiğinin altını çizdi. “Beni seviyorsanız bu uyarılarıma uyun." sözleri ile herkese tek tek uyaran Demirtaş, yüksek kazanç vadeden işlemlerin büyük kayıplar ortaya çıkarabileceğine işaret etti.

ozgur-demirtas-uyardi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN