Parasını altına yatıranlar o tarihte ikiye katlayacak! İslam Memiş açıkladı: O zaman geldiğinde altını tutamayacak

Parasını altına yatıranlar o tarihte ikiye katlayacak! İslam Memiş açıkladı: O zaman geldiğinde altını tutamayacak

Piyasada yaşanan dalgalanmalara dair sürekli açıklamalar yapan ünlü ekonomist İslam Memiş, altın yatırımcılarına seslendi. Altın yatırımcılarına tarih vererek ikiye katlayacağını duyurdu. O tarihten sonra hızla yükseleceği iddia edilen altın yorumu sonrasında kuyumcular önünde uzun kuyruklar oluştu. İşte tüm detaylar...

Altın piyasasında yaşanan dalgalanmaların ardından yatırımcılar ekonomistlerden gelecek değerlendirmelere odaklandı. Son dönemlerde düşüş gösteren altın fiyatları hakkında endişelenen yatırımcıların yüreğine uzman isim açıklaması ile su serpti. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarına seslendi.

İSLAM MEMİŞ PİYASAYI SALLADI

Milyonlarca yatırımcısı olan gram altın fiyatlarında ekonomistlerden yeni tahminler gelmeye devam ediyor. Son haftalarda düşüş gösteren gram altın fiyatlarına dair tahminlerde bulunan Memiş, müjdeli haberi verdi.

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, birikim yapan vatandaşları endişesinden kurtardı. Güvenilir liman olarak nitelendirilen altın fiyatlarında 3.500 TL rakamını telaffuz etti. Gram altın fiyatının işaret ettiği seviyeye ise hangi tarihte çıkacağını açıkladı. İslam Memiş, bu tahmini ile birlikte piyasada deprem etkisi yarattı.

son-dakika-altin-ve-para-piyasalari-uzmani-islam-memisten-altin-alacaklara-uyari-ekranda-gordugunuze-aldanmayin-lawa.webp

GRAM ALTINDA REKOR TAHMİN

Gram altın tarafında yaptığı değerlendirmeler ile gündemde yer alan ekonomist İslam Memiş, resmi Youtube hesabı üzerinden yeni bir video paylaştı. Videonun başlığını "Borsa, döviz, altın mı, ev mi?" olarak duyurdu. Açıklamalarında borsa ve döviz piyasalarına dair görüşlerini paylaşırken gram altın için dudak uçuklatan rakamı duyurdu.

En dikkat çeken tahminlerden birisi olurken kuyumcularda sıra oluştu. Gram altının 1.660 seviyelerinde olduğunu belirterek, 2024 yılında gram altının 2.500 TL'nin üzerinde yer alacağını tahmin ediyor. Hızını almayan ekonomist 2025 yılında ise gram altın fiyatlarının 3.500 TL'ye yükselme ihtimaline değindi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN