Paraya ihtiyacı olanlara DenizBank'tan Hızır gibi yetişen kampanya! Bu şartları duyan soluğu bankada alacak

Paraya ihtiyacı olanlara DenizBank'tan Hızır gibi yetişen kampanya! Bu şartları duyan soluğu bankada alacak

DenizBank, acil para ihtiyacı olanlar için kaçırılmayacak bir kampanyaya imza attı. 24 ay vade imkanı sunan banka, isteyene anında 90 bin TL'yi bulan kredi verecek. Peki, DenizBank ihtiyaç kredisi başvuru şartları neler? İşte, kredinin detayları...

Acil paraya ihtiyacı olanların imdadına bu sefer DenizBank yetişti. DenizBank, belirli şartları taşıyan müşterilerine 90 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor.

DENİZBANK İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Bankanın sunduğu ihtiyaç kredisinden faydalanmak isteyenlerin 18 yaşından büyük olması ve kredi notunun 1400 ve üzerinde olması gerekiyor. Ayrıca başvuru sahiplerinde minimum 3 yıllık sigorta şartı da aranıyor.

denizbank-ihtiyac-kredisi-1.jpg

DENİZBANK İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURULARI NASIL YAPILACAK?

Banka yeni kampanyası doğrultusunda 90 bin TL'yi bulan krediyi 24 ay vade seçeneği ve yüzde 4.25 faizle verecek. Bu krediden faydalanmak isteyenler mobil uygulamadan ya da SMS üzerinden başvurularını yapabilecekler.

SMS üzerinden başvurmak isteyenler; "Kredim" yazarak boşluk bıraktıktan sonra 3280'e T.C kimlik numaralarını da yazarak SMS gönderebilirler. Başvurunun sonucu birkaç dakika içinde yine SMS ile gelmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN