Piyasalar yeni haftaya yükselişle başladı

Piyasalar yeni haftaya yükselişle başladı

Haftanın ilk iş gününde piyasalar, yükselişine devam ediyor. Dolar, önceki kapanışına göre yükseliş kaydederek güne 19,2582 seviyesinden başlarken, geçtiğimiz aylarda peş peşe rekor tazeleyen euro da bugün 21,0446 seviyesinden işlem görüyor.

Türk Lirası'nın tarihi değer kaybı ve döviz kurundaki fahiş yükseliş devam ediyor. Anlık değişkenlik gösterdiğinden vatandaşın dikkatle takip ettiği dolar ve euroda yukarı ivmeli hareket, yeni haftada da sürerken, yeni rekorların gelip gelmeyeceği takip ediliyor.

DOLAR BUGÜN NE KADAR?

Geçen yıl tarihi değer kazanmasıyla dikkat çeken dolar, güne yukarı yönlü hareketle 19,2582 seviyesinden başladı. Dolar/TL, bir önceki kapanışını ise 19,2530 seviyesinden yapmıştı.

EURO BUGÜN NE KADAR?

Bu sene 20 TL sınırını geçerek rekor üstüne rekor kıran euro da, bugün de 21 TL'nin üzerinde işlem görmeye devam ediyor. Önceki kapanışını 21,0446 seviyesinden yapan euro/TL, günü 21,0082 seviyesinden açtı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN