Piyasalar yine şahlandı! Zirvenin adı değişmiyor! Dolarda ibre yukarı döndü: İşte 19 Şubat güncel kur fiyatları…

Piyasalar yine şahlandı! Zirvenin adı değişmiyor! Dolarda ibre yukarı döndü: İşte 19 Şubat güncel kur fiyatları…

Piyasalardaki hareketlilik hız kesmeden devam ederken Euro, Dolar, Sterlin üzerindeki yansımalarda güncel kur fiyatlarında görülüyor. Faiz indirimlerinin erken başlaması nedeniyle rakamlar şahlanırken zirveye oturan isim de değişmiyor. Haftanın ilk gününde Dolar, Euro, Sterlin fiyatları merak ediliyor. İşte 19 Şubat 2024 Dolar, Euro, Sterlin'de son durum…

Piyasalarda bitmek bilmez hareketlilik haftanın ilk gününde de devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Dolar fiyatlarında görülen artış yeni haftada da hız kesmeden devam ediyor. Dolar fiyatları ne kadar artacak? Dolar kuru ne kadar oldu? sorularının yanıtını arayanlara haftanın ilk gününden yanıt geldi. İşte 19 Şubat 2024 Dolar, Euro, Sterlin'de son durum…

DOLAR YÜKSELİŞTE

İstanbul serbest piyasada Dolar 30,8640 TL’den, Euro 33,2790 TL’den haftaya başladı. Dolar/TL kuru yeni haftanın ilk işlem gününe rekor seviyeden giriş yaptı. Bu hafta yapılacak olan Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı toplantısı dikkatle takip edil. Karar metninde yer alacak mesajlar da piyasanın radarını belirleyecek.

Serbest piyasada 30,8620 TL’den alınan Dolar, 30,8640 TL’den satılıyor. 33,2770 TL’den alınan Euro'nun satış fiyatı ise 33,2790 TL olarak belirlendi.

Cuma günü doların satış fiyatı 30,8290 TL, Euro'nun satış fiyatı ise 33,1280 TL olmuştu.

19-subat-dolar.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN