Piyasalarda rekor serisi sürüyor: Dolar ve euro zirve yeniledi

Piyasalarda rekor serisi sürüyor: Dolar ve euro zirve yeniledi

Piyasalarda bir süredir rekor serisi sürerken, döviz kuru bugüne de yükselişle başladı. Dolar/TL sabah saatlerinde 28,93 seviyesine ulaşarak tarihi zirvesini yenilerken, euro/TL ise 31,73'e yükselerek şimdiye kadar ulaştığı en yüksek seviyeyi gördü.

Döviz kurunun tarihi yükselişi sürerken, son haftalarda bu artış İsrail-Filistin savaşının da etkisiyle daha da ivme kazandı. Dolar ve euro, haftalardır peş peşe kırdıkları rekora, 28 Kasım Salı günü bir yenisini daha ekledi.

DOLAR BUGÜN NE KADAR?

Dolar/TL, en son geçtiğimiz cuma kırdığı 28,91'lik rekorunu yenileyerek bugün 28,9370 seviyesine yükseldi. Doların önceki kapanışı ise 28,9153 seviyesinden gerçekleşmişti.

EURO BUGÜN NE KADAR?

Haftalardır rekor serisini sürdüren euro/TL de, sabah saatlerinde 31,7377 seviyesine ulaşarak bir kez daha tarihi zirvesini tazeledi. Euro, önceki kapanışını da 31,6917 seviyesinden yapmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN