Prof. Dr. Özgür Demirtaş siyasetçilere seslendi: Ülkesini seven bunu yapar...

Prof. Dr. Özgür Demirtaş siyasetçilere seslendi: Ülkesini seven bunu yapar...

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, X hesabından ekonomi gündemine ilişkin paylaşımı dikkat çekti. Demirtaş paylaşımında ekonomi yönetimini hedef alan siyasetçilere bir öneride bulundu. Demirtaş paylaşımına "Ülkesini seven bunu yapar" notunu da düştü.

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, kişisel X hesabından yaptığı paylaşımla ekonomi yönetimini eleştiren siyasetçilere seslendi. Merkez Bankası'nın Başkan Yardımcısı'nın hedef alınmasının yanlış olduğunu belirten Demirtaş, "Bırakın eleştirmeyi tam anlamı ile desteklenmesi gerekir. Ülkesini seven bunu yapar" ifadelerini kullandı.

İşte Demirtaş'ın "Ülkesini seven bunu yapar" notunu düştüğü paylaşımı

"Siyasetçilerden ricam Ekonomi Yönetimini HEDEF almamaları. Hükümet üyesi bir siyasetçinin, Merkez Bankasının değerli bir Başkan Yardımcısını hedef alması çok YANLIŞ. Çünkü uzmanlık alanı Ekonomi değil. Konu anladığı bir konu değil, teknik bir konu.

Geçmişte yapılan hataları düzeltmeye çalışan bir Merkez Bankasının, bırakın bu şekilde eleştirilmesini, tam anlamı ile desteklenmesi gerekir. Ülkesini seven bunu yapar."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN