Prof. Özgür Demirtaş: Tehdit altındayım

Prof. Özgür Demirtaş: Tehdit altındayım

Halk TV Sunucusu İrfan Değirmenci, yaptığı değerlendirmelerle sıkça gündeme gelen Finans Uzmanı Prof. Özgür Demirtaş'ı programına davet etti. Demirtaş, cevabında 'tehdit altındayım' dedi.

Halk TV Ana Haber Sunucusu İrfan Değirmenci sosyal medyadan Finans Uzmanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş'a seslendi. Değirmenci, "Hocam, asgari ücrete zam yapılmamalıydı diyormuşsunuz. Doğru mu? Sizi Halk Ana Haber Bültenine bağlanmaya davet ediyorum" dedi.

'ÇOK KONUŞTUM HİÇBİR ŞEY DEĞİŞMEDİ'

Demirtaş, Değirmenci'ye cevap olarak "İrfan bey Allah aşkına ciddi yazıyorsunuz sandım Zaten Siyasal İslamcı troller ile uğraşıyorum moralim bozuk. Gerçek yazıyorsunuz sandım. Davetiniz için teşekkür ederim. Ama çok konuştum yıllardır. Hiçbir şey değişmedi ve tehdit altındayım…" dedi.

Değirmenci'den Demirtaş'a "Tehdit altında olmanız çok vahim. Benim sözlerim şaka elbette. Siz, iyi olun da yayına bağlanmayın. Zararı yok" cevabı geldi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN