Promosyonda en yüksek rakamı o banka veriyor! Emekli maaşını taşıyacaklar dikkat bundan daha yükseği yok

Promosyonda en yüksek rakamı o banka veriyor! Emekli maaşını taşıyacaklar dikkat bundan daha yükseği yok

Yeni yılda promosyonlar yüz güldürüyor. En yüksek emekli promosyonu almak isteyen emekliler soluğu o bankanın kapısında alıyor. Paylaşılan promosyonlara göre en yüksek rakamı o banka veriyor. İşte emeklilerin aradığı en yüksek promosyonu veren banka...

Yeni yılda yeni maaş alan emekliler için bankalar rekabete başladı. Promosyon ödemelerinde merak edilen rakamlar peş peşe geliyor. Emekli maaşına gelen zamların ardından promosyonlara da zam geldi. Peki, en çok promosyonu hangi banka veriyor?

YENİ MAAŞ YENİ PROMOSYON

2024 Ocak ayı güncel promosyonlar banka banka paylaşılıyor. Emekli maaşarına gelen zamla birlikte en yüksek promosyon veren banka merak konusu oldu. Geçtiğimiz dönemlerde en yüksek promosyon 12 bin 500 TL olurken, bankalardan rekor promosyon paylaşılıyor.

memur-emekli-maaslari.jpg

BUNLARA BAKMADAN PROMOSYON ALMAYIN

Emekli maaşlarına gelen zamla beraber bankalar arası rekabet yeniden alevlendi. En yüksek promosyon veren banka yılbaşından itibaren sık sık değişiyor. Emeklilerin gündeminde yer alan promosyonlarda ise en yüksek promosyonu veren banka merak konusu oldu.

Yeminli Mali Müşavir Ahmet Kurtuluş'un açıklamalarına göre, yeni yılda promosyon tutarları ortalama 15 bin TL'de sabit kalacak. Promosyon alırken dikkat edilmesi gereken noktanın 2 yıl taahhütlü 10 bin TL veren bankanın, 3 yıl taahhütlü 10 bin TL'ye veren bankaya tercih edilmesi gerektiğini belirtti.

1271273.jpg

EN YÜKSEK PROMOSYON BU BANKADA

Promosyonların güncellendiği sıralarda en yüksek tutar ING Bank tarafından geldi. Maaşını ING'ye taşıyan emeklilere 10.000 TL + 5.000 TL ek promosyona varan ödeme yapıyor. Ek promosyondan faydalanabilmek için fatura otomatik ödeme talimatı verme şartı getirildi. Promosyondan faydalanmak için en yakın ING şubesine giderek başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Detaylar için ING Bank web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İşte ING Bank Güncel Promosyon Tutarları;

  • 3.500 TL’ye (3.500 TL hariç) kadar ise 6.000 TL,
  • 3.500 TL - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arası ise 7.000TL,
  • 7.500 TL - 10.000 TL (10.000 TL hariç) arası ise 9.000 TL
  • 10.000 TL ve üzeri ise 10.000 TL nakit promosyon ödemesi alırsınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN