Promosyonda herkes Halkbank'ı konuşacak! Emekliye promosyonda büyük atağa geçti! Rekor promosyon ödeyecek... EFT ve havale işlemleri de cabası!

Promosyonda herkes Halkbank'ı konuşacak! Emekliye promosyonda büyük atağa geçti! Rekor promosyon ödeyecek... EFT ve havale işlemleri de cabası!

Emeklileri sevindiren haber Halkbank'tan geldi. Maaş promosyonları için devam eden rekabette Halkbank diğer bankaları solladı. Emekli promosyon ödemesi yapan Halkbank emeklilere ek fırsatlarda sağlıyor. Emekliler EFT ve havale işlemlerinden bedava yararlanacak. İşte Halkbank emekli promosyon tutarları…

SSK, Bağ-Kur ve memur emeklileri için bankalar tarafından ödenen promosyon açıklamalar peş peşe geliyor. Ziraat Bankası'nın promosyon tutarlarını açıklamasından sonra Halkbank'ta yeni promosyon tutarlarını açıkladı. Halkbank emekliler için rekor seviyede promosyon ödemesi yapacak. Düşük faizli kredi imkanı da sunan Halkbank, emekliler için EFT ve havale işlemlerinde de bedava olacağını belirtti.Emekli maaş promosyon ödemelerini güncelleyen Halkbank, çok daha yüksek promosyon oranları ile vatandaşların dikkatini çekiyor. İşte Halkbank emekli promosyon tutarları…

HALKBANK REKOR SEVİYEDE ÖDEME YAPACAK

Temmuz ayında yapılan açıklamalarla birlikte promosyon tutarları belli oldu. Kasım ayı ile birlikte bankalarda promosyon tutarlarını güncelledi. Temmuz ayında düşük promosyon tutarları emeklileri mutsuz etse de Kasım ayında yapılan güncelleme ile emeklilerin yüzü güldü. SGK ile yapılan sözleşme doğrultusunda kamu bankaları da emekli promosyon rakamlarını güncelledi.

Halkbank tarafından yapılan açıklama doğrultusunda emeklilere 5.000 TL promosyon ödemesi yapılacağı belirtildi. Emekliler için 3 yıl boyunca ödenecek olan promosyon tutarları 5.000 TL olarak açıklandı. Ancak bu rakam özel bankalara göre daha düşük görülmektedir. Özel bankalar 7500 TL’den 15 bin TL'ye kadar promosyon ödemesi yapmaktadır.

Halkbank Promosyon Tutarları Kasım 2022

HALKBANK EK FIRSATLARDA SAĞLIYOR

Emekli promosyon ödemeleri ile birlikte farklı avantajlar da sağlayan Halkbank oldukça dikkat çekiyor. Maaşını Halkbank'a taşıyan emeklilerin 3 yıl kalma taahhüdü ile birlikte ücretsiz havale ve EFT işlemlerinden yararlanabileceği açıklandı. Bunun yanı sıra Halkbank emekliler için düşük faizli kredi paketleri de sunuyor. Halkbank'ı tercih eden emekliler için ihtiyaç kredisi, taşıt kredisi ve konut kredisi gibi pek çok kredi imkanı düşük faiz oranlarıyla verilecek.

Halkbank emekli promosyon kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar kimlikleri ile birlikte şubelere gitmesi gerekmektedir. Bunun yanı sıra mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden de başvuru yapılabilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN