Türkiye'nin en çok satan otomobil markalarından Renault, ekim ayına yeni fiyat listesiyle başlangıç yaptı. Marka, pek çok modelinde fiyat artışına giderken, bazı modellerin fiyatını sabit tuttu. Ayın sürprizi ise elektrikli Megane E-Tech'in yeniden satışa çıkması oldu.
BYD'den Türkiye fiyatlarına zam: En pahalı modelin fiyatı 5 milyon TL’yi geçti
Nissan'dan Ekim Fırsatı: Qashqai e-POWER'da indirim ve faizsiz kredi
Togg Almanya’ya giriş yaptı: T10X ve T10F için fiyatlar belli oldu
CLİO, DUSTER VE AUSTRAL'A ZAM, CAPTUR SABİT KALDI
Yeni listeye göre, markanın en çok tercih edilen modeli olan Clio'nun başlangıç fiyatı, 1.495.900 TL'den 1.536.000 TL'ye yükseldi. Yenilenen SUV modeli Duster'ın başlangıç fiyatı da 1.730.000 TL'den 1.780.000 TL'ye çıktı. C-SUV segmentindeki Austral'ın başlangıç fiyatı ise 2.290.900 TL'den 2.336.000 TL'ye ulaştı. En yüksek zamlardan birini ise coupe-SUV modeli Rafale alarak fiyatı 3.570.000 TL'ye yükseldi.
Buna karşılık, B-SUV modeli Captur'un fiyatı 1.900.000 TL'de, Megane Sedan'ın başlangıç fiyatı ise 1.902.900 TL'de sabit kaldı.

ELEKTRİKLİ MEGANE E-TECH YENİDEN SATIŞTA
Ekim ayının en dikkat çekici gelişmesi, bir süredir Türkiye listelerinde yer almayan tamamen elektrikli Megane E-Tech'in pazara geri dönmesi oldu. Çevre dostu ve teknolojik özellikleriyle öne çıkan model, 2.259.000 TL'den başlayan fiyatlarla yeniden satışa sunuldu. Markanın diğer elektrikli modeli R-5 E-Tech'in başlangıç fiyatı ise 1.752.000 TL olarak değişmedi.

EN DOLU PAKETLER VE OPSİYON FİYATLARI DA GÜNCELLENDİ
Renault, modellerin başlangıç fiyatlarının yanı sıra üst donanım paketleri ve opsiyon listelerinde de güncellemeye gitti. Bu kapsamda bazı popüler versiyonların fiyatları şu şekilde belirlendi:
Duster (Mild hybrid 4x4): 2.329.000 TL
Megane Sedan (Dizel Icon): 2.238.000 TL
Austral (Full Hybrid Techno Esprit Alpine): 3.230.000 TL

Ayrıca, Clio için metalik renk opsiyonu 11.500 TL, Duster'da Multiview kamera opsiyonu 22.500 TL ve Megane Sedan’da panoramik cam tavan seçeneği 93.000 TL olarak güncellendi.
