Renault en fiyakalı arabasını piyasaya sürdü! Renault Austral fiyatı dudak uçuklattı

Renault en fiyakalı arabasını piyasaya sürdü! Renault Austral fiyatı dudak uçuklattı

En son piyasaya sürülen ve Renault'un bugüne kadarki en iyi aracı olarak tanıtılan Renault Austral'ın teslim tarihi resmi olarak duyuruldu. Bu son teknoloji otomobil, kullanıcılara üstün performans ve yenilikçi özellikler sunuyor. Renault Austral, heyecan verici bir sürüş deneyimi ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Araç, ileri düzey güvenlik özellikleri, konforlu iç mekanı ve sürücü dostu teknolojileriyle öne çıkıyor. Yeni Renault Austral, otomobil severlere bekledikleri üstün kaliteyi sunmak için sabırsızlıkla beklenen bir seçenek olarak öne çıkıyor. İşte ayrıntılar...

Renault'tan son dakika haberi geldi. Yeni Renault Austral, şimdiye kadar üretilen en üstün özelliklere sahip Renault modeli olarak tanımlanıyor ve satışa çıkacak. Habere göre, 1 Haziran tarihinde başlayacak olan satışlar için önceden yapılan ön siparişlerin teslimatı da gerçekleştirilecek. Ön sipariş aşamasında 24 Nisan'da 500 adet araç satılmıştı. Ayrıca Haziran ayında da 350 adetlik bir satış daha yapılacağı duyuruldu.

FİYAT BİLGİSİ BELLİ OLDU

reno

Otomotiv gazetecisi Halit Bolkan, konuyla ilgili açıklama yaparak, "Bugüne kadarki en iyi Renault olarak iddia edilen Austral, 1 Haziran'da satışa sunuluyor. İlk parti Nisan ayında ön siparişle satışa sunulmuştu" dedi. Araç hakkında fiyat bilgisini ise "Austral, Techno Esprit Alpine donanımıyla 1 milyon 190 bin TL fiyat etiketiyle satılacak" şeklinde aktardı.

Bolkan ayrıca aracın özellikleri ve motoru hakkında da bilgi verdi. "Austral, 1333 cc'lik 12V mild hibrit motorla donatılmış olup, 160 beygir güç ve 270 Nm tork üretebiliyor. CVT şanzımanlı olan Austral'in WLTP ortalamaya yakın yakıt tüketimi ise 6,3 litre/100 km" şeklinde açıklama yaptı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN