Renault'tan herkese araba aldıracak kampanya! Yeni modelinden şok eden fiyat...

Renault'tan herkese araba aldıracak kampanya! Yeni modelinden şok eden fiyat...

Ülke gündeminde yer alan otomobil fiyatları son zamanlarda yeniden artışa geçti. Sıfır araç hayali kuranların hayalleri suya düştü. Ucuza ve sıfır araba sahibi olabilmenin zor olduğu zamanlarda müjdeli haber geldi. Renault tarafından başlatılan kampanya ile birlikte mart ayı fiyat listesi yayınlandı. Mart ayı fiyat listesi ile birlikte o modelin fiyatında düşüş meydana geldi. Peki, Renault en uygun sıfır araba hangisi? İşte tüm detaylar...

RENAULT SIFIR ARAÇ FİYAT LİSTESİ YAYINLANDI

Otomobil fiyatlarında meydana gelen artış ile birlikte vatandaş için sıfır otomobil sahibi olmak sadece hayal olarak kaldı. Son yıllarda meydana gelen küresel olaylar ile birlikte otomobil fiyatlarında büyük bir artış gözüktü.

Pandemi dönemi ile birlikte uçuşa geçen fiyatlar Rusya ile Ukrayna savaşı ve çip krizi nedeniyle katlanarak artmaya devam ediyor. Sıfır araç markalarında yaşanan indirim ise kısa sürede ülke gündemine oturuyor.

Yapılan açıklama ile birlikte Renault marka otomobil modelinde büyük bir indirim meydana geldi. Mart ayı ile birlikte fiyat listesini paylaşan Renault, o aracın fiyatını minimuma çekti. 2023 yılı için otomobil fiyat listesi üst üste açıklanmaya devam ediyor.

d37zgwbu4aaociv.jpg

RENAULT SIFIR ARAÇ FİYAT LİSTESİNİ PAYLAŞTI

Sıfır otomobiller hakkında yayınlanan yeni fiyat listeleri ile birlikte sıfır otomobil hayali kuran vatandaşlara umut doğdu. Mart ayı ile birlikte fiyat listesini yayınlayan Renault'tan dev indirim geldi. Binlerce sıfır araç milyon liralara ulaşırken bazı model araçlar halen 400 bin TL ile 500 bin TL seviyelerinden satışa sunuluyor.

Renault tarafından yapılan indirim ile birlikte vatandaşlar yönünü çevirdi. 400 bin TL ve altı olan otomobil arayan vatandaşlara müjdeli haber geldi. Mart ayı fiyat listesini yayınlayan Renault yeni bir indirmem daha imza attı. Ucuz sıfır otomobil arayan vatandaşlara umut ışığı oldu.

renault-kwid-1.jpeg

O ARAÇ FİYATI ÇOK UYGUN

Renault tarafından yayınlanan liste ile birlikte indirim uygulanan otomobil duyuruldu. Asya ile Avrupa'da satışa sunulan ve ilerleyen zamanlarda Türkiye'de de satışa sunulması beklenen Renault Kwid model aracın fiyatı sıfır araçlara göre uygun olduğu tespit edildi. Günümüzde, Hindistan'da satışa sunulan fiyatına göre ÖTV ile KDV satışı ile birlikte aracın fiyatı 380 bin TL seviyelerinde olması tahmin ediliyor. Renault Kwid modelin Türkiye satışına ilişkin henüz net bir açıklama gelmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN