Sadece 1 günle daha az emekli maaşı alabilirsiniz! Özgür Erdursun emeklilikte kimsenin bilmediği detayı açıkladı

Sadece 1 günle daha az emekli maaşı alabilirsiniz! Özgür Erdursun emeklilikte kimsenin bilmediği detayı açıkladı

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son Kabine toplantısında emeklilere bir kereye mahsus 5 bin TL'lik ikramiye verileceğini duyurmuştu. Yapılan duyuru milyonlarca emekli heyecana boğarken gözler emekli maaşı zammına çevrildi. Vatandaşlar 'Emekli maaşlarına ne kadar zam gelecek? Emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak?' sorularını araştırırken SGK Uzmanı Özgür Erdursun'dan beklenmedik uyarı geldi. Sadece 1 günle daha az emekli maaşı alabilirsiniz! Bu detaya dikkat edin.

Emekli maaşı zammında flaş gelişme! Milyonlarca emeklinin beklediği bayram ikramiyeleri netleşmiş durumda. Gözler ise emekli maaşı zammına çevrildi. Vatandaşlar 'Emekli maaşına ne kadar zam yapılacak? 2024 emekli maaşı ne kadar olacak?' sorularını araştırırken SGK Uzmanı Özgür Erdursun'dan kritik açıklamalar peş peşe geldi. Bu detayı kimse bilmiyor. Özgür Erdursun emeklilikte kimsenin bilmediği detayı açıkladı. Sadece 1 günle daha az emekli maaşı alabilirsiniz! Dilekçe vermeden önce bu tarihleri kontrol edin. İşte son dakika emekli maaşı haberinin detayları...

SGK UZMANI KİMSENİN BİLMEDİĞİ DETAYI AÇIKLADI

Emekli maaşı zammı merak konusu olmuş durumda. Artan enflasyon ile birlikte gözler maaş zamlarına çevrilirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuyla ilgili 'Emeklilerimizi enflasyona karşı ezdirmeyeceğiz' açıklaması gelmişti. Yapılan açıklama sonrası milyonlarca emekli, 'Emekli maaşlarına ne kadar zam gelecek? 2024 en düşük emekli maaşı ne kadar olacak?' sorularını araştırmaya başladı. SGK Uzmanı Özgür Erdursun'dan kritik uyarı geldi. Erdursun kimsenin bilmediği detayı açıkladı.

hghghg-2023-10-14t104824-242.jpg

1 GÜNLE DAHA AZ EMEKLİ MAAŞI ALABİLİRSİNİZ

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Erdursun, '2023 Aralık ayına kadar emeklilik dilekçesini verenler, 2024 Ocak ayında emeklilik dilekçesini verenlere göre yaklaşık %10 daha az emekli aylığı alacak' diyerek şunları söyledi:

"2023 Aralık ayına kadar emeklilik dilekçesini verenler, 2024 Ocak ayında emeklilik dilekçesini verenlere göre yaklaşık %10 daha az emekli aylığı alacak! Başka bir ifadeyle 2024/Ocak ayında emeklilik dilekçesini verenler yaklaşık %10 daha fazla emekli aylığı alacak! Ayrıca kıdem tazminatı tutarlarıda ciddi oranlarda değişecek Plansız emeklilik dilekçenizi vermeyin! Emekli aylığını tek seferlik düşünmeyin, uzun vadede getirisini hesaplayın! Profesyonel desteğe ihtiyacınız olursa 0543 625 5 625 whatsapp hattımıza “Danışmanlık Hizmeti Almak İstiyorum” şeklinde yazarak bize ulaşabilirsiniz…"

CUMHURİYET BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Cumhuriyet Bayramı emekli ikramiyesi, emeklilerle birlikte dul ve yetim maaşı alan kişilere de verilecek. Ancak emekli olduğu halde çalışan kişiler, ikramiye hakkından yararlanamayacak. Cumhuriyet'in ilanının 100. yıldönümü sebebiyle verilecek olan emekli ikramiyeleri, Kasım ayının ortasında ödenecek. Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda 29 Ekim emekli ikramiyelerine ilişkin yeni açıklamalarda bulunan Başkan Erdoğan, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıları bir nebze de olsa hafifletmek için kasım ayının ortasında ödenecek şekilde, bir defaya mahsus 5 bin lira ikramiye ödemesi yapmayı kararlaştırdık. Enflasyon farkıverefah payı düzenlemelerini yılbaşında vereceğiz. Emeklilerimizle aldığımız kararın tekrar hayırlı olmasını diliyorum."

hjjhjh-77.jpg

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI NE KADAR OLACAK?

En düşük emekli maaşlarına Ekim, Kasım ve Aralık ayında artış yapılmayacak. Maaşını alt sınırdan alanlar diğer emeklilerde olduğu gibi yılbaşından sonra zamlı maaşlarını alacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu hafta başında düzenlenen Kabine sonrasında yaptığı açıklamada yılbaşında emeklilerin durumunun yeniden gözden geçirileceğini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN