Sadece 4.472 TL'ye ev sahibi olabilirsiniz! Bu kampanya ilaç gibi gelecek: Başvuru tarihin sakın kaçırmayın

Sadece 4.472 TL'ye ev sahibi olabilirsiniz! Bu kampanya ilaç gibi gelecek: Başvuru tarihin sakın kaçırmayın

Ev sahibi olma hayaliyle yanıp tutuşanlara ev almanın yolu açıldı. Aylık 4472 TL taksit ile ev sahibi olmayan kalmayacak. Konut sahibi olmak isteyenler için ödeme tablosu açıklandı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

Hem bankalar hem de TOKİ tarafından sağlanan konut projeleri son yılların dikkat çeken konuları arasında yer alıyor. 1 milyon TL'nin altında ev kalmaması asgari ücretlileri zorlarken bankalar tarafından sağlanan kampanyalarda ilaç gibi geliyor. TOKİ alt gelir grubundaki vatandaşları düşünerek yeni konut satışı hakkındaki detayları paylaştı. Aylık 4.472 TL taksit ödeyerek TOKİ başvurusunda bulunabilirsiniz. Kura çekilişi 7 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.


BAŞVURU TARİHİNİ KAÇIRMAYIN

Düşük gelir sahibi vatandaşlarım ev sahibi olması için sağlanan avantajlar dikkat çekerken TOKİ yeni evleri ile herkesin dikkatinde yer alıyor. Asgari ücret ile geçinen vatandaşlar için ödeme kolaylığı sağlanacağı ifade edilirken TOKİ evlerine başvurularında 19 Haziran'da başlayacağı aktarıldı. 23 Haziran 2023 tarihine kadar devam edecek konut başvuruları için kura çekilişi ise 7 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

toki-duzce-kura-sonuclari-belli-oldu-mu.jpg


AYLIK ÖDEME TABLOSU BELLİ OLDU

TOKİ tarafından sağlanacak konutlar için aylık ödeme tutarları da dikkat çekiyor. Yapılan açıklama doğrultusunda Aylık 4.472 TL ödeme yapılacağı belirtilirken başvuruların 19-23 Haziran tarihleri arasında yapılması gerektiği aktarıldı. Konut sahibi olmak isteyen milyonlar açıklamaları yakından takip ederken başvuru sürecinin de kaçırılmaması gerektiğinin altı çizildi. TOKİ tarafında vatandaşa sunulan konutlar için belirlenen ödeme tablosu şu şekildedir:

Aylık 4.472 TL taksitle ev verilecek: Başvurular başlıyor! Evi olmayanlar dikkat

Aylık 4.472 TL taksitle ev verilecek: Başvurular başlıyor! Evi olmayanlar dikkat - Resim : 2

Aylık 4.472 TL taksitle ev verilecek: Başvurular başlıyor! Evi olmayanlar dikkat - Resim : 3

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN