Seçimler emeklilere yaradı! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu ortalığı kızıştırdı! Rakamlar yükselecek

Seçimler emeklilere yaradı! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu ortalığı kızıştırdı! Rakamlar yükselecek

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kısa bir süre kala 2. tur adayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Emekli ikramiyeleri hakkında yapılan açıklama bütün vatandaşların yüzünü güldürdü. İşte ikramiyeler hakkındaki tüm detaylar…

Emeklilere Ramazan ve Kurban bayramında verilen emekli ikramiyeleri hakkında araştırmalar devam ediyor. Kurban bayramını Kısa bir süre kala emekliler için 2. ikramiye açıklamaları geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emeklilik Bayram ikramiyeleri için zam sinyali verirken Kemal Kılıçdaroğlu'ndan da benzer bir açıklama geldi. Kemal Kılıçdaroğlu seçimi kazanması durumunda emekli ikramiyelerinin 15.000 TL olacağını söyledi. İşte ikramiyeler hakkındaki tüm detaylar…

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLADI

Emeklilik ikramiyeleri hakkında önemli bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan ikramiye tutarlarının 2.000 TL'ye yükselttiklerinin altını çizdi. Ödenecek rakamların daha da yukarıya çıkarılacağını bildiren Başkan Erdoğan, hesaplamaların yapıldığını aktardı.

erdogan-kilicdarogluu.jpg

KILIÇDAROĞLU'NDAN 15.000 TL MÜJDESİ

Seçim öncesinde vaatlerini sıralayan adaylar gündemdeki sıcaklığını koruyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarının ardından Kemal Kılıçdaroğlu'da emekli ikramiyeleri için benzer bir açıklamada bulundu. Kurban bayramında 8.500 TL ikramiye verileceğini aktaran Kılıçdaroğlu, Ramazan Bayramı için oluşan 6.500 TL'lik farkı da ödeyeceklerini söyledi.

para-almak-2.jpg

2018 yılından bu yana emeklilere verilen Bayram ikramiyeleri hakkındaki tartışmalar devam ediyor. 1.000 TL olarak hesaplara yatırılan emeklilik ikramiyeleri daha sonra 1.100 TL olarak emeklilere ödendi. Geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nda ise emeklilere 2.000 TL Bayram ikramiye ödemesi yapıldı. Show TV'de yer alan açıklamalar doğrultusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın saçını kazanması durumunda ikramiyelerin 3.000 TL'ye yükseltilebileceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN