Selçuk Geçer dolar borcu olanları panikletti! 1 doların 25 TL olacağı tarihi verdi!

Selçuk Geçer dolar borcu olanları panikletti! 1 doların 25 TL olacağı tarihi verdi!

Dolar kuru üzerinde hareketlilik dikkatleri çekerken uzman isim Selçuk Geçer tarafından dolar tahmini geldi. Doların 25 TL olacağını önceden haber veren Geçer, panik yapacak duyuruları yatırımcıları harekete geçirdi.

Ülkemizde gündemde olan 14 Mayıs 2023 seçimleri için Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerine doğru gidilerek piyasalarda ki düzensizlik borsa yatırımcılarının gözleri 14 Mayıs'a çevrildi. Dolarla beraber altın fiyatları rekor kırmaya devam ederken gram altın ve ons altın cephesi üzerinde zirveye tırmanıldı.

Dolar kuru son dönemlerde artışa geçerken Merkez Bankası dolar kurunun seçim öncesinde yükselmemesi için hamleler yapıldı. Dolar 19 TL seviyelerinde yer alırken bankalar ve Kapalıçarşı üzerinde 20 TL olarak satışlar başladı. Seçim sonrası doların kaç TL olacağı ve son durum merak konusu oldu.

Dolar 25 TL

Selçuk Geçer'in youtube üzerinden yayınladığı videoda doların 25 TL olacağını açıkladı. Dolar 19.56 TL civarında olurken yavaşta olsa hareketlilik başladı. Yakın zamanda 20 TL'nin üzerinde görülmesi beklenirken öncesinde ise 19.80 ile 19.90 TL arasında git geller yaşanırken 20 TL'ye giderken zorlanıldığı ve bu durumun ise psikolojik sınırı olduğu belirtildi.

Doların 20 TL'ye ulaşması zorlasada sonrada 21,22,23,24 çok çabuk geleceği beklentiler arasında. Bu hareketlilik seçim öncesi yaşanan para harcamalarının göstergesi olurken seçime kadar 19.80 seviyelerinde olan dolar kuru için dikkatli olması gerekildiği yönünde uyarılar yapıldı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN