Selçuk Geçer'den dudak uçuklatan dolar tahmini! "Elinizi çabuk tutun" uyarısı geldi... O tarihte rekor kıracak!

Selçuk Geçer'den dudak uçuklatan dolar tahmini! "Elinizi çabuk tutun" uyarısı geldi... O tarihte rekor kıracak!

Dolar kurunda yaşanan dalgalanmalar tüm hızıyla devam ediyor. Para piyasaları uzmanı Selçuk Geçer 19 TL üzerine çıkan dolar hakkında açıklama yaptı. ABD Merkez Bankası (FED) tarafından alınan faiz kararı ile birlikte dolar kuru yeninden yükseliş gösterdi. Piyasalarda yaşanan dalgalanmaya dair uzman isimden açıklamalar geldi. İşte tüm detaylar...

SELÇUK GEÇER'DEN DOLAR TAHMİNİ!

Son zamanlarda hızla dalgalanan dolar kuruna dair para piyasaları uzman Selçuk Geçer'den açıklamalar geldi. ABD Merkez Bankası (FED) tarafından alınan faiz kararı ile birlikte açıklamalar güncellendi. Federal fonlama faizinde 25 baz puanlık artışın yaşanmasıyla birlikte yüzde 4,75 ile yüzde 5 arasında yükselme kaydedildi.

Yaşanan faiz gelişmesi ile birlikte dolar kurunda hareketlilik yaşandı. 19 TL seviyelerinden işlem gören dolar kurunda dalgalanmalar hız kazandı. Dolar fiyatlarında yaşanan yükseliş ile birlikte yatırımcıların eli ayağına dolandı.

Yükseliş sonrasında "Dolar yükselmeye devam edecek mi? Dolar yükselişten sonra düşecek mi?" gibi daha birçok soru işareti kafalarda yer aldı. Dolar tahminleriyle gündemin en bilinen isimlerinden olan ünlü ekonomist Selçuk Geçer rekor tarihi verdi.

selcuk-gecer-den-dolar-yorumu-bosun-zqrr-cover.webp

DOLAR KURU BU TARİHTE YÜKSELİŞE GEÇECEK!

Dolar yatırımcısına elinde tutması gerektiğine dair uyarılarda bulunan uzman isim dolara borcu olanları da uyardı. Dolar üzerinden borcu olan vatandaşların borcunu bir an önce kapatması gerektiğini belirterek tahminlerini paylaştı. Dolar kurunun 25 TL'ye yükseleceğini belirten uzman isim tarih verdi.

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan seçim gününü işaret eden Selçuk Geçer sürprizin yaşanabileceğini iddia etti. Merkez Bankası tarafından alınacak olan faiz kararını doğru değerlendiren ve doğru tahminde bulunan Selçuk Geçer dolar kuruna dair senaryoyu takipçileriyle paylaştı.

230720220830175709020.jpg

DOLAR KURU NE KADAR OLACAK?

Alınan faiz kararları ile birlikte ve Kahramanmaraş merkezli deprem felaket iie birlikte piyasalar yangın yerine döndü. Dolar kurunda yaşanan artış ile birlikte 19 TL seviyesine kadar yükseliş gösterdi.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimlerin önemine dikkat çekti. Selçuk Geçer'in tahminlerine göre 14 Mayıs seçim gününde hazırlıklı olmanın gerektiğini belirtildi. Selçuk Geçer dolar kurunun 25 TL'yi aşmasını bekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN