Selçuk Geçer'den 'Ortalık karışacak' uyarısı! Elinde dolar ve euro olanlar dikkat

Selçuk Geçer'den 'Ortalık karışacak' uyarısı! Elinde dolar ve euro olanlar dikkat

Selçuk Geçer Twitter hesabından Amerika Merkez Bankası'nın (FED) Kasım ayına ilişkin korkutan bir paylaşım yaptı. Gözler dolar ve euroya dönerken Geçer'den ortalığı karıştıracak değerlendirme geldi. Elinde dolar ve euro olanlar dikkat!

FED'in faiz kararına kısa bir süre kalmışken piyasalarda hareketlilik yaşanmaya başladı. Uzmanlardan ise teker teker değerlendirmeler gelmeye başladı. Tahminleri ve açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çeken Selçuk Geçer'den ise faiz kararına ilişkin "Ortalık karışacak" uyarısı geldi.

650x344-dolar-ve-euro-ne-kadar-9-ekim-dolar-ve-euro-canli-alis-satis-fiyatlari-burada-1570575391960-001.jpg

SELÇUK GEÇER'DEN KORKUTAN PAYLAŞIM

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Selçuk Geçer, FED'in Kasın ayı faiz kararına ilişkin korkutan bir tweet attı. Geçer, "FED 75 baz puan faiz arttıracak. Ama piyasa bu faizden etkilenmeyecek. Asıl fırtına Powell konuşurken kopacak...Şahin söylem ortalığı kırıp geçirecek !!!" diyerek herkesi şaşırttı.

İŞTE SELÇUK GEÇER'DEN FED TWEETİ

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN