Şimdi almayan çok pişman olur! Ayçiçek yağına öyle bir zam geliyor ki... Rakamı duyan Allah muhafaza diyor

Şimdi almayan çok pişman olur! Ayçiçek yağına öyle bir zam geliyor ki... Rakamı duyan Allah muhafaza diyor

Rusya-Ukrayna savaşı ile birlikte yükselişe geçen yağ fiyatları vatandaşların gündeminde. Ucuza ayçiçek ve zeytinyağı almak isteyen tüketiciler en uygun fiyatı ararken yapılan son dakika duyurusu herkesi şoke etti. Şimdi almayan çok pişman olur. Ayçiçek yağına öyle bir zam geliyor ki... Uzman isim rakam vererek duyurdu. Bunu kimse beklemiyordu. Rakamı duyan Allah muhafaza diyor! İşte detaylar haberimizde...

Evine yağ alacaklar dikkat! Ucuza zeytinyağı ve ayçiçek yağı almak isteyen vatandaşlar zincir marketler tarafından yapılan indirimleri yakından takip ederken yapılan son dakika uyarısı herkesi şoke etti. Ayçiçek ve zeytinyağı fiyatlarına dev zam geliyor. Şimdi almayan çok pişman olur! Ayçiçek yağına öyle bir zam geliyor ki duyan litre litre yağ alacak.

jhjhj-22.jpg

YAĞ FİYATLARINA ÖYLE BİR ZAM GELİYOR Kİ...

Zeytinyağı fiyatlarıyla ilgili Bozova Ziraat Odası Başkanı Müslüm Okan'dan korkutan açıklama geldi. Bu yıl zeytinyağı üretiminin kalbinin attığı Şanlıurfa ve Gaziantep illerinde yaşanan sel felaketi ve bozuk hava koşulları, sektörü olumsuzsuz etkilediğini belirten Müslüm, Zeytinyağı fiyatlarının 300 TL'ye varan zamlanacağını belirtti.

yeni-hghggh-4.jpg

ŞİMDİ ALMAYAN ÇOK PİŞMAN OLUR! RAKAMI DUYAN MARKETLERE KOŞUYOR

Müslüm Okan, zeytin üretiminde yaşanan olumsuzluklara dair endişeleri dile getirdiği konuşmasında geçen yıl 20 litrelik bir zeytin tenekesinin 2.500-3.000 TL arasında olduğunu hatırlattı. Bu yıl ise bu rakamın 5.000 TL'ye kadar çıkabileceğini tahmin ettiklerini ekledi. Ayrıca, fırsatçıların bu durumu kullanabileceğine dikkat çeken Okan, üreticilerin "zeytin yok" dediği durumda, normalde 2.000 TL'ye satacakları tenekeleri, market sahiplerinin 2.000 TL'ye alıp 3.000-4.000 TL aralığında tüketiciye sunabileceğine işaret etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN