Siyah çayın fiyatını duyan markete akın edecek! 1 kg çayda büyük indirim: Şimdi almanın tam zamanı

Siyah çayın fiyatını duyan markete akın edecek! 1 kg çayda büyük indirim: Şimdi almanın tam zamanı

Son zamanlarda fiyatı en çok artan temel gıda ürünleri arasında yer alan çay için o marketin aldığı indirim haberi sevindirdi. 1 kg siyah çayda indirime giden markette fiyatlar resmen dipleri gördü…

Son yapılan zamlardan en çok etkilenen gıdalardan biri de siyah çay oldu. Türkiye’de oldukça fazla tüketilen çaydaki fiyat artışı özellikle tiryakilerin cebini oldukça zorladı.

Ancak gelen zamların ardından şimdi de o market indirim müjdesini verdi. Çay tiryakilerini sevindirecek indirimle şimdi çay almanın tam zamanı…

SİYAH ÇAYDA BÜYÜK İNDİRİM

Son zamanlarda temel gıda ürünlerinde yaptığı indirimle dikkat çeken Migros, şimdi de siyah çayda indirime gitti. Market, Efor markaya ait Rize siyah çayın kilosunu 94.90 TL’den satıyor. Çayın indirimden önceki fiyatı ise 100,50 TL’ydi.

migros-cay-indirimi-1.jpg

Migros’tan indirimli çay almak isteyenler market şubelerini ziyaret edebilecekleri gibi Migros hemen aracılığıyla da indirimli alışverişin keyfini sürebilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN