Skoda bombayı patlattı! 939 binden başlıyor... Hem sıfır faiz hem de 240 indirim: Kodiaq, Karoq, Kamiq, Fabia...

Skoda bombayı patlattı! 939 binden başlıyor... Hem sıfır faiz hem de 240 indirim: Kodiaq, Karoq, Kamiq, Fabia...

Sıfır otomobil hayali kuranlara dev indirim paylaşıldı. Skoda tarafından 4 farklı modelinde 240 bin TL'ye varan indirimle beraber, sıfır faizli kredi imkanı sağlıyor. Kodiaq, Kamiq, Fabia ve Karoq düşünenler soluğu bayide alıyor. İşte dev indirime dair detaylar...

Skoda dev indirim kampanyasını patlattı. Kamiq, Karoq, Fabia ve Kodiaq modellerinde 240 bin TL'ye varan indirmi duyurdu. Sadece indirimle kalmayarak sıfır faiz imkanlarıyla beraber büyük bir destek paketi açıkladı. Sıfır otomobil almak isteyenlerin rüyalarına giren bu modellerde kaçırılmayacak fırsat.

SKODA'DAN DEV İNDİRİM KAMPANYASI

Otomobil piyasasının önde gelen isimlerinden olan Skoda, yıl sonuna özel bomba gibi kampanyayı patlattı. En çok tutulan 4 farklı modelinde 240 bin TL değerinde indirim yaptı. İndirimle kalmayarak sıfır faiz imkanları da sunuyor.

Ticaret Bakanlığı tarafından alınan önlemlerle beraber, sıfır otomobil fiyatlarında düşüş devam ediyor. Müşterilerin dikkatini çeken indirimlerden birisi de Skoda'dan geldi. İşte 4 model arasında farklı kampanyalar ve indirimler şu şekilde...

SKODA KODİAQ

kodiaq-home-banner.jpg

Skoda Kodiaq modelinde 240 bin TL'ye varan indirimlerle beraber 1.804.900 TL satış fiyatı bulunuyor. Bireysel müşterilere kredi kampanyası, 12 ay vazdeyle yüzde 0,99 faizle 200 bin TL olarak sunuyor. Tüzel müşterileri için kredi kampanyası, 18 aya varan vade imkanıyla yüzde 2,99 faiz oranıyla 500 bin TL sunuyor.

SKODA KAROQ

karoq-home-benner.webp

Skoda Karoq en tutulan modellerden birisi olmasıyla beraber sadece 1.619.900 TL'den satışa sunuluyor. Kredi kampanyası sunan Skoda, 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0,99 oranında destek sağlıyor.

SKODA KAMİQ

kamiq-home-banner-1aralik.webp

Skoda Kamiq 1.199.900 TL satışıyla beraber kampanyaların hedefinde yer alıyor. Kampanya kapsamında 200 bin TL 12 ay vadeyle yüzde 0 faiz imkanları müşterilerini bekliyor.

SKODA FABİA

fabia-home-banner.webp

Fiyat performans ürünü olarak bilinen Skoda Fabia, 1 milyon TL'nin altında kalan sıfır otomobiller arasında bulunuyor. Başlangıç fiyatı 939.900 TL olan Fabia, 100 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0 oranında faiz imkanıyla beraber geliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN