Bakan Işıkhan açıkladı: Emekli promosyonlarının hesaplara yatacağı tarih belli oldu

Bakan Işıkhan açıkladı: Emekli promosyonlarının hesaplara yatacağı tarih belli oldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, kamu bankalarındaki emekli ayrılığı promosyonlarının güncelleme başvurularının pazartesi günü itibarıyla alınacağını açıkladı. Bakan Işıkhan, "28 Mart itibarıyla emeklilerimizin promosyonları hesaplarına yatmış olacak." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin Kayseri mitinginde kamu bankalarının emeklilere 8-12 bin lira arasında promosyon ödemesi yapacağını açıkladı. Erdoğan, diğer bankaları da promosyonlarında artışa çağırdı.

Emekli promosyonlarının ödemelerine ilişkin diğer bir açıklama da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi.

PROMOSYON ÖDEMELERİ 28 MART'TA HESAPLARDA

'Emekliler Yılı' kapsamında kamu bankalarında emekli aylığı promosyon ödemelerini yaklaşık iki katına çıkarttıklarını belirten Bakan Işıkhan, "Aylık miktarına göre 8 bin ila 12 bin lira arasında olacak şekilde yükselttik." dedi.

Kamu bankalarının pazartesi gününden itibaren promosyon güncelleme başvurularını alacağını belirten Işıkhan, "28 Mart itibarıyla da başvuru süreci tamamlanan emeklilerimizin promosyonları hesaplarına yatırılmaya başlanacak. Diğer bankalarla da, promosyon ödemelerinde artış sağlanması yönündeki çalışmalarımızı yürütüyoruz. Kısa süre içinde bu konuda da gelişmeleri emeklilerimiz görecek." diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN