Son dakika! Para çekimlerini durduran Binance işlemlere yeniden başladı

Son dakika! Para çekimlerini durduran Binance işlemlere yeniden başladı

Son dakika haberi... Son dönemlerde kripto para platformlarında yaşanan skandalların ardından bir haber de Binance'dan geldi. Kripto para borsası Binance, para çekimlerinin geçici olarak durdurulduğunu ve konu üzerinde çalışıldığını duyurmasının ardından işlemlere yeniden başladı.

Türkiye'de son dönemlerde yaşanan Thodex ve VeBitcoin kripto para vurgunlarının ardından Binance'tan gelen haber paniğe yol açtı. Kripto para borsalarından Binance para çekmeyi geçici olarak durdurduğunu açıklamasından yaklaşık bir saat sonra işlemlere yeniden başladığını duyurdu. 

Binance sosyal medya hesabından para çekimlerinin geçici olarak durdurulduğunu ve ekiplerinin konu üzerinde çalıştıklarını belirtti. Tweet kripto para borsasında tedirginliğe yol açarken, yaklaşık bir saat sonra sistemin işlemlere açık olduğunu haber verdi.

Binance Global'den yapılan ilk açıklamada:

"Tüm para çekme işlemleri #Binance'da geçici olarak askıya alındı. Ekibimizin üzerinde çalıştığından emin olabilirsiniz. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler ve sabrınız için teşekkür ederiz" denirken, "Bir para çekme talebi gönderirseniz, bir kuyruğa eklenecektir, ancak bu sorun çözülene kadar işleme alınmayacaktır" ifadelerine yer verildi. 

 

Kripto para borsası Binance, Twitter hesabından yaklaşık 1 saat sonra şu mesajı yayımladı:  

 

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN