Bakan Nebati firmalarla varılan mutabakatı duyurdu

Bakan Nebati firmalarla varılan mutabakatı duyurdu

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 'Enflasyonla Mücadelede Birlikten Berekete' programı kapsamında sektör temsilcileriyle bir araya geldi. Nebati, firmaların fiyat politikalarında cesur adımlar atması konusunda mutabık kaldıklarını duyurdu.

Hazine Bakanı Nurettin Nebati, "Enflasyonla Mücadelede Birlikten Berekete" programı kapsamında önde gelen sektörlerin temsilcileri ile bir araya geldi.

Twitter hesabından paylaşım yaparak görüşmenin detaylarını paylaşan Nebati, yapılan görüşmeyi 'yapıcı ve verimli' olarak nitelendirdi.

"MUTABIK KALDIK"

Nebati, "Vatandaşlarımıza rahat bir nefes aldırmak amacıyla uyguladığımız KDV indirimlerine ek olarak firmalarımızın da fiyat politikalarında cesur adımlar atması konusunda mutabık kaldık" dedi.

Nebati ayrıca fiyatlardaki dalgalanmaların önüne geçmek ve istikrara kavuşmasını sağlamak için hep birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (28)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
28 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN