T.C kimlik hanesinin son rakamına dikkat! Ödemeler hesaplara yatırılıyor! Hemen kontrol edin

T.C kimlik hanesinin son rakamına dikkat! Ödemeler hesaplara yatırılıyor! Hemen kontrol edin

Bakanlıklar Nisan ayı ödeme planlarını açıklamaya devam ediyor. T.C kimlik numarasının son hanesine göre yapılacak ödemelerin detayları belli oldu. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi tarafından yapılan açıklama kapsamında T.C kimlik numarasının son hanesine göre ödeme yapılacağı belirtildi. T.C kimlik numarasının sonu 0,2 ile biten vatandaşların hesaplarına ödemelerin yatırılacağı belirtildi. Devlet tarafından sağlanan destek ödemeleri için araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

ÖDEMELER HESAPLARA YATIRILIYOR

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile ödeme detaylarını paylaştı. Tarımsal destek ödemeleri kapsamında yapılan açıklamalar ile 1 milyar 268 milyon 568 bin TL tarımsal destek ödemesi yapılacağı duyuruldu. Bakan Vahit Kirişçi'nin sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı açıklama kapsamında yer alan ifadeler şu şekildedir:

“1 milyar 268 milyon 568 bin TL tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun.”

tarimsal-destekler-nelerdir.jpg

NE KADAR ÖDEME YAPILACAK?


Tarım ve orman bakanlığı bünyesinde yapılacak ödemeler gruplara göre ayrılan ödeme tutarları şu şekildedir:

  • Fındık alan bazlı gelir desteği: 845 milyon 133 bin 986 TL
  • Yaş çay desteği: 379 milyon 492 bin 146 TL,
  • Hububat-bakliyat ve dane mısır desteği: 25 milyon 641 bin 987 TL,
  • Bombus arısı kullanım desteği :18 milyon 261 bin 600 TL,
  • Damızlık ana arı desteği: 38 bin 700 TL.

tarimsal-destek-1.jpg

ÖDEMELER NASIL YAPILACAK?

Bakanlık tarafından yapılan ödemeler için T.C kimlik numarasının son hanesine göre ödeme işlemleri tamamlanacak. T.C kimlik numarasının son hanesi 4,6,8 olan kişilerin ödemeleri 7 Nisan 2023 tarihinde yatırıldı. T.C kimlik numarasının son hanesi 0,2 olan kişiler ise 14 Nisan 2023 tarihinde ödemeleri hesaplarında görüntüleyebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN