Tahmini duyan döviz bürosuna koşuyor! Dolarda zelzele için tarihi dev banka verdi: Kusursuz fırtınaya hazır olun

Tahmini duyan döviz bürosuna koşuyor! Dolarda zelzele için tarihi dev banka verdi: Kusursuz fırtınaya hazır olun

Dolar\TL kurunda flaş gelişme! Avrupa'dan gelen enflasyon rakamları ile birlikte dalgalı seyre geçen dolar kuru yatırımcılar tarafından merakla araştırılmaya devam ediyor. Yaşanan enflasyon ve ekonomik kriz ile birlikte 27 liraya kadar dayanan dolar hakkında bomba tahmin. ABD'nin önde gelen yatırım şirketleri arasında gösterilen Citi, Türkiye'deki son dolar ve faiz beklentilerini paylaştı. Dolarda zelzele için tarihi dev banka verdi. Tahmini duyan döviz bürosuna koşuyor!

Yıl başından bu yana sürekli olarak yükselen dolar kuru vatandaşların gündeminde. Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası hızla yükselen dolar kuru 27 TL'yi aşmış durumda. Yatırımcılar 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar 30 TL olacak mı? Dolar ne kadar oldu?' sorularını araştırırken ABD'nin önde gelen yatırım şirketleri arasında gösterilen Citi, Türkiye'deki son dolar ve faiz beklentilerini paylaştı. Dev bankadan dolar için flaş tahmin! Tahmini duyan döviz bürosuna koşuyor. İlk defa bu rakamı duyacaksınız. İşte detaylar haberimizde....

DEV BANKADAN FLAŞ DOLAR TAHMİNİ! RAKAMI DUYAN DÖVİZ BÜROSUNA KOŞUYOR

ABD'nin önde gelen bankalarından olan Citi Research, Türk lirasının dolar karşısında daha da zayıflamasını beklediğini belirtti. Citi, dolar/TL’nin şu anda 27,16'dan 32'ye yükselmesini hedefleyerek, 25'te stop loss ile önceki bir işleme yeniden girmekte olduğunu belirttiği raporunda, "TCMB'nin hafta sonu kur korumalı mevduatların boyutunu azaltmak için aldığı makro ihtiyati tedbirler ışığında, zamanlamanın bu işleme yeniden girmek için uygun olduğunu düşünüyoruz" dedi.

fggf-19.jpg

Citi, Merkez Bankası'nın perşembe günkü toplantıda faiz oranlarını beklendiği kadar artırmaması riskleri gördüğünü de vurguladı.

22 AĞUSTOS DOLAR NE KADAR OLDU?

Dolar son kapanışını 27.1969 TL 'den yaptı. Dolar/TL kuru alış fiyatı 27.1942 liradan, satış fiyatı ise 27.1997 liradan işlem görüyor.

hghgh-51.jpg

EURO NE KADAR?

Yüzde 0.39'luk bir değişim yaşayan euro ise bugün yukarı ibreyi gösteriyor. Bir önceki kapanışını 29.7145 TL'den yapan euro şu anda 29.7024 TL alış ve 29.7267 TL satış fiyatına sahip.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN