TL, dolar ve euro karşısında erimeye devam ediyor

TL, dolar ve euro karşısında erimeye devam ediyor

Merkez Bankası'nın politika faizini düşürmesiyle yeniden yükselişe geçen dolar kuru TL karşısında bu yükselişini sürdürerek güne 18,6022 seviyesinde başladı. Dolar karşısında eriyen euro da yükselişine devam ederek güne 18,5733 seviyesinde başladı.

Merkez Bankası’nın politika faizini yüzde 12’ye düşürmesiyle dolar kuru yeniden yükselişe geçti. Etiket fiyatlarına da sert bir şekilde yansıyan bu yükseliş haftanın üçüncü gününde de yatay şekilde devam ediyor.

DOLAR BUGÜN NE KADAR?

Dolar/TL, Çarşamba gününe 18,6022 seviyesinden başladı. Dolar, bir önceki kapanışını ise 18,6062 seviyesinden gerçekleştirmişti.

EURO BUGÜN NE KADAR?

Euro da haftanın sonu itibarıyla adım adım yükselişe geçti. Önceki kapanışını 18,5659 seviyesinden yapan euro/TL, Çarşamba gününe 18,5733 seviyesinden başladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN