TOGG sahibi vatandaşa soğuk hava şoku! Yaşadığı teknik sıkıntıları videoda anlattı

TOGG sahibi vatandaşa soğuk hava şoku! Yaşadığı teknik sıkıntıları videoda anlattı

TOGG kullananların soğuk havayla imtihanı başladı. Soğuk havalar artarken TOGG sahibi vatandaşların şikayetleri de artmaya başladı. Sabah aracına binen birçok kişi bu sıkıntı ile karşı karşıya kalıyor. O vatandaş TOGG kullanıcılarının sesi oldu. İşte TOGG araçlarda görülen o problem…

Soğuk havalarla birlikte araç sahiplerinin sabah maratonu da başladı. Günün ilk saatlerinde aracına binen TOGG kullanıcıları bu problemle karşı karşıya kalıyor. İşe yetişmeye çalışırken aracını çalıştırmakta zorlanan birçok kişi kendinden önce aracını ısıtmanın derdine düşüyor. İşte TOGG araçlarda görülen o problem…

TOGG KULLANICILARINA SOĞUK HAVA ŞOKU!

Türkiye'nin ilk yerli ve milli aracı TOGG’un soğuk havalarla imtihanı başladı. Soğuk havalar nedeniyle araçlarda bazı teknik sıkıntıların görüldüğü belirtilirken o vatandaş sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı video ile birçok kişinin sesi oldu. Son zamanlarda birçok kişiden duyduğumuz soğuk hava problemi vatandaşlara da zor anlar yaşatıyor.

Soğuk havalar nedeniyle aracını TOGG sahipleri de aracını sabah saatlerinde çalıştırmakta zorlanıyor. Aracı çalıştırmak isteyen kişilerin bir türlü vites değiştiremediği görülürken aracın çalışması için de kendini ısıtması gerekiyor. 5 ile 10 dakika boyunca ısınan aracın kendisini normale aldığı görülürken yeni güncelleme ile bu probleminde ortadan kalkacağına değinildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN