TOKİ'den kaçırılmayacak konut fırsatı! O illerde projeler başladı: Ayda sadece 4 bin lira ödemeye anahtar teslim

TOKİ'den kaçırılmayacak konut fırsatı! O illerde projeler başladı: Ayda sadece 4 bin lira ödemeye anahtar teslim

Kendi evinin sahibi olmak isteyenlere TOKİ'den kaçırılmayacak fırsat! 81 ilde düzenli olarak uygun fiyatlı konut satışı yapan TOKİ, şimdi de o ilimiz için projeye başladı. İşte, TOKİ'nin ayda 4 bin lira taksit konut sahibi olma fırsatı sunduğu ilimiz...

TOKİ, yaptığı uygun fiyatlı konutlarla dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmasını sağlıyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren TOKİ, o ilimizde de yeni projesini başlattı.

81 ilde yaptığı uygun fiyatlı konutlarla dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmasını sağlayan TOKİ, yeni illerdeki projelerini de duyurdu. Bu kapsamda TOKİ Siirt halkına müjdeyi verdi.

Siirt TOKİ projelerinin başladığını duyuran kurum, başvuruların 15 Eylül 2023'e kadar devam ettiği bilgisini de verdi.

ct-h-1-ic.jpg

AYDA 4 BİN LİRA TAKSİT

TOKİ'nin Siirt ilinde başlattığı proje kapsamındaki konutların en düşük fiyatı 972.962.82 TL olurken, en yüksek fiyat ise 1.115.349.42 TL olarak belirlendi. Yüzde 25 peşinatla satışı yapılacak olan konutların aylık ödemesi ise 4.054.01 TL ile 4.467.29 TL arasında değişecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN