Trendyol'dan KDV indirimi ve komisyon açıklaması

Trendyol'dan KDV indirimi ve komisyon açıklaması

Temel gıda ürünlerinde KDV oranlarının yüzde 1'e düşmesinin ardından, indirimli fiyatlar raflara yansımaya başladı. Türkiye'nin en yoğun kullanılan pazaryerlerinden olan Trendyol, konuya ilişkin yeni bir açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla temel gıda ürünlerinde KDV oranının yüzde 8'den yüzde 1'e düşürülmesinin ardından çalışmalar devam ediyor. Konuya ilişkin açıklama yapan Trendyol, satıcıların bu karara uyması için gerekli adımları attığını belirtti.

Açıklamasında ekstra komisyon ve kampanya desteği de sunacak olan Trendyol, indirim yapan satıcılarından aldığı komisyon oranlarında da indirim yapacağının sinyalini verdi.

EKSTRA KOMİSYON VE KAMPANYA DESTEĞİ DE SUNACAK

Açıklamada şu şu ifadelere yer verildi:

Trendyol olarak, temel gıda ürünlerinde KDV oranının yüzde 8’den yüzde 1’e düşürülmesi kararını satıcılarımızın fiyatlarına yansıtmaları için gerekli adımları atıyoruz. Tüketicilerimizin, temel gıda ürünlerine uygun fiyatlı olarak ulaşmasını sağlamak için KDV indiriminin yanı sıra ürün fiyatlarında ek indirim yapan satıcılarımıza Trendyol olarak ekstra komisyon ve kampanya desteği sunmaya başlıyoruz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN