Tüp fiyatlarında haziran güncellemesi! Enflasyon artarken düşmeye devam ediyor: Aygaz, Bizimgaz, Milangaz, İpragaz...

Tüp fiyatlarında haziran güncellemesi! Enflasyon artarken düşmeye devam ediyor: Aygaz, Bizimgaz, Milangaz, İpragaz...

Tüp fiyatlarında sürekli olarak değişiklik yaşanmaya devam ediyor. Milyonlarca vatandaşın gündeminde yer alan tüp fiyatlarında dev indirim geldi. Haziran ayı ile birlikte güncellenen fiyat listesi tüketici tarafından araştırılıyor. Aygaz, İpragaz ve Bizimgaz tarafından güncellenen tüp fiyatlarında son durum dikkat çekti. İşte güncel tüp fiyatları...

TÜP KULLANICILARINA MÜJDE

Tüp fiyatlarında güncellemeler devam ediyor. Son yılların en çok zamlanan ürünlerinden birisi olan mutfak tüpü ve piknik tüpü fiyatları 2023 yılı ile birlikte indirim yağmuruna tutuldu. Ülkemizde sürekli olarak yükselen enflasyon ile fiyatı sık sık güncellenen tüp fiyatları vatandaşların omuzunda yük olarak bindi.

Son aylarda sık sık gelen indirimler ile birlikte tüketiciler derin bir nefes aldı. Tüp fiyatlarında yaşanan zamlı süreç yerini indirime bıraktı. Milyonlarca tüp kullanıcısı vatandaş yükselen tüp fiyatları üzerine "Tüp ne zaman bitecek? Tüp fiyatları ne kadar?" gibi sorulara cevap arıyor.

2-kg-tup-kac-tl-gri-ev-tupu-fiyatlari-ne-kadar-piknik-tup-fiyati-pwxs.webp

TÜP FİYATLARINDA HAZİRAN GÜNCELLEMESİ

Yükselen enflasyonla artış gösteren mutfak masrafları ise tüp fiyatlarındaki zamlı süreçle katlanmaya devam ediyordu. Fakat 2023 yılıyla tüp fiyatlarındaki zamlı süreç sona erdi. Mutfak tüplerinde yapılan zamların üzerine üst üste indirim gelmeye devam ediyor.

2023 yılının haziran ayı ile yeniden güncellenen tüp fiyatları tüketicinin dikkatini çekti. İlden ile değişen tüp fiyatlarındaki son durum tüketiciler tarafından merak konusu haline geldi. Tüp fiyatlarındaki son durum ise şu şekilde oldu...

768959554.jpg

AYGAZ GÜNCEL TÜP FİYATLARI

Aygaz 12 Kg. Tombul Ev Tüpü 355 TL

Aygaz 12 Kg. Mini Valfli Uzun Ev Tüpü 350 TL

Aygaz Maksi Tombul 375 TL

Aygaz Mini 77 TL

İPRAGAZ GÜNCEL TÜP FİYATLARI

İpragaz Piknik Tüpü 2 kg 68 TL

İpragaz Ev Tüpü 12 kg 340 TL

İpragaz Ticari Tüp 24 kg 687 TL

İpragaz Sanayi Tüpü 45 kg 1275 TL

İpragaz Propan Tüpü 45 kg 1361 TL

BİZİMGAZ GÜNCEL TÜP FİYATLARI

Bizimgaz 2 kg Piknik Tüpü 68 TL

Bizimgaz 12 kg Ev Tüpü 340 TL

Bizimgaz 24 kg Ticari Tüp 687 TL

Bizimgaz 45 kg Sanayi Tüpü 1275 TL

Bizimgaz 45 kg Sanayi Tüpü (Propan) 1361 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN