Turizm sektörüne yeni destek: 1.1 milyar liralık borç erteleniyor

Turizm sektörüne yeni destek: 1.1 milyar liralık borç erteleniyor

Hükümetten, pandeminin olumsuz etkilediği turizm sektörüne yeni bir destek geldi. Hazine arazisi üstüne kurulan turizm tesislerinin 2021 yılında kamuya yapacağı bir milyar 125 milyon lira tutarındaki ödeme erteleniyor.

Dünya genelinde yaşamı olumsuz etkileyen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını etkilerini sürdürmeye devam ediyor.

Dünyanın yaşam normallerini tersine döndüren pandeminin yansımaları, özellikle ekonomide kendisini hissettiriyor. Ülkeleri ekonomik krize sürükleyen salgından en çok etkilenen sektörlerden biri de turizm oldu. Bu nedenle, Türkiye'de sağlık çalışanları ve polislerin ardından turizm çalışanlarına da aşı uygulaması hayata geçirildi.

TURİZME YENİ DESTEK

NTV'de yer alan habere göre; Pandeminin olumsuz etkilediği turizm sektörüne yönelik bir destek düzenlemesi daha hazırlanıyor.

Hazine arazisi üstüne kurulan turizm tesislerinin 2021 yılında kamuya yapacağı bir milyar 125 milyon lira tutarındaki ödeme erteleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN