Türk Telekom limitsiz internet fiyat indirimi

Türk Telekom limitsiz internet fiyat indirimi

Türk Telekom limitsiz internet ücretlerinde indirime gitti. Daha önce açıklanan rakamlara büyük tepki oluşmuş, kullanıcılar fiyatların adil olmadığından şikayet etmişti. Türk Telekom bu tepkilerin ardından bazı limitsiz internet paketlerinde indirime gitti.

Türk Telekom 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren geçerli olacak olan limitsiz internet paketlerine fiyat indirime gitti. 11 Aralık'ta açıklanan ve büyük eleştirilere neden olan Türk Telekom limitsiz internet fiyatları büyük ölçüde revize edildi. İlk açıklanan rakamlar 59.90 ile 336.90 lira arasında değişiyordu.

Geçtiğimiz hafta Turkcell Superonline'ın yeni limitsiz internet paketlerini açıklamasının ardından Türk Telekom da revize edilmiş fiyatlarını duyurdu. Türk Telekom limitsiz paketlerde 4 Mbps'lik paketi kalıdırırken en düşük hız 6 Mbps oldu.

İŞTE YENİ FİYAT LİSTESİ

18-12/31/turk-telekom-fiyat-listesi.jpg

Türk Telekom limitsiz internet fiyat listesi ilk duyurulduğunda ise fiyatlar şu şekildeydi:

18-12/31/turk-telekom-eski-fiyatlar.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN