Tuvalet kağıtlarında bomba indirim! Fiyatlar hiç bu kadar düşmemişti: O markette dip fiyattan satılıyor...

Tuvalet kağıtlarında bomba indirim! Fiyatlar hiç bu kadar düşmemişti: O markette dip fiyattan satılıyor...

Ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılar ve yükselen enflasyon karşısında ürün fiyatları yükselmeye devam ediyor. En dikkat çeken ürünlerden birisi olan tuvalet kağıdında ise dev indirim başladı. O market tarafından başlatılan indirim sonrasında reyonlardan bir bir eksiliyor. Peki tuvalet kağıdı indirimi ne kadar? İşte tüm detaylar...

TUVALET KAĞIDI BİTEN HEMEN ALSIN

Türkiye'de sık sık gündem konusu olan zamlar tüketicinin tepkisini çekmeye devam ediyor. Ülkemizde yer alan ekonomik sıkıntılar ve enflasyon karşısında fiyatların yükselmesiyle birlikte milyonlarca vatandaş indirim fırsatı kovalıyor. Son yılların en çok zamlanan ürünlerinden birisi olan tuvalet kağıdında dev indirim başladı.

O market tarafından başlatılan rekor indirim sonrasında milyonlarca vatandaş evine tuvalet kağıdı stokluyor. Temel ihtiyaç malzemelerinden birisi olan tuvalet kağıdında yapılan dev zam sonrasında indirim fırsatı kovalayan vatandaşın fırsat ayağına geldi.

Bütçesini zorlayan zamların tuvalet kağıdında odaklanmasıyla birlikte geçim sıkıntısı çeken vatandaşlara o marketten indirim kampanyası başlatıldı. Tuvalet kağıdındaki indirim sonrasında milyonlarca tüketici o marketin önünde sıraya girdi.

blog-org-88-1603107234-what-use-instead-toilet-paper-1.jpg

TUVALET KAĞIDINDA REKOR İNDİRİM

Tarım Kredi Kooperatif market zincirleri tarafından tuvalet kağıdında dev indirim duyuruldu. Son yıllarda gelen zam sonrasında vatandaşın omzuna yük olan tuvalet kağıdı indirim listelerinin vazgeçilmezi haline geldi. Tuvalet kağıdı fiyatlarındaki indirim sonrasında tüketici vatandaşlar Tarım kredi Marketlerine akın etti. Tuvalet kağıdındaki bomba indirim sonrasında 3 katlı ve 40'lı tuvalet kağıdı 139,90 TL'ye kadar gerileme kaydetti.

3597449-7a18a799cc12f7e0fa55bf4ab7d-ppgo.webp

İNDİRİM 15 HAZİRAN'A KADAR SÜRECEK

Tarım Kredi Marketleri tarafından paylaşılan indirim listesi ile birlikte milyonlarca tüketicinin dikkatini çekmeyi başardı. Tuvalet kağıtlarında yapılan indirim sonrasında müşteriler en yakın bayide soluk alıyor. İndirim kapsamında 3 Katlı Familia 40'lu Rulo Tuvalet kağıdının satış fiyatı 139,90 TL'ye kadar gerileme kaydetti.

Tarım Kredi Marketleri'nde yer alan tuvalet kağıdı indiriminin 15 Haziran tarihine kadar geçerli olması bekleniyor. 15 Haziran tarihine kadar 3 katlı Familia 40'lı Rulo Tuvalet Kağıdı sadece 139,90 TL karşılığında reyonlarda yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN