'Uyarıyorum' diyerek elinde gram altını olanları uyardı! Selçuk Geçer'den altın borcu olanlar ve altını olanlara çağrı

'Uyarıyorum' diyerek elinde gram altını olanları uyardı! Selçuk Geçer'den altın borcu olanlar ve altını olanlara çağrı

Altın fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Yeni haftaya yükselişle başlayan gram ve çeyrek altın fiyatları rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Gram altın 1.661 TL'ye kadar çıkarken çeyrek altın fiyatı ise 2.732 liraya kadar çıkmış durumda. Yatırımcılar 'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?' sorularını araştırırken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den korkutan uyarı geldi. Selçuk Geçer 'Uyarıyorum' diyerek elinde gram altını olanları uyardı! O tarihte piyasalarda fırtınalar kopacak.

Altın ve dolar tahminleriyle sık sık gündeme gelen ünlü Ekonomist Selçuk Geçer 'Uyarıyorum işte şimdi dikkat' diyerek elinde altın olanları uyardı. Altın fiyatları yükselmeye devam ederken yatırımcılar 'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gram altın ne kadar olacak? Altın alınır mı satılır mı?' sorularını araştırmaya başladı. Selçuk Geçer tarih vererek bombayı patlattı. Gram altın fiyatında görülmemiş rakam. 'Ateşle oynayan kaybedecek' diyen ünlü ekonomist gram altında beklediği seviyeyi duyurdu. İşte detaylar haberimizde...

ÜNLÜ EKONOMİSTTEN KORKUTAN TAHMİN!

Tüm dünyada etkili olan enflasyon Merkez Bankaları'nı kasıp kavurmaya devam ediyor. Hollanda'da resesyon başlarken döviz fiyatları hızla tırmanmaya devam ediyor. FED'in faizleri daha da yükseltmesi, Avrupa Merkez Bankası'nın faizlerde daha da agresifleşmesi, İngiltere Merkez Bankası'nın faizleri daha da yukarı tırmandırması anlamına geliyor. Tüm bu sonuçlar ise altın fiyatlarını tetiklerken ünlü Ekonomist Selçuk Geçer'den kritik uyarılar peş peşe geldi. Gram altın için görülmemiş seviye!

ghhghg-2023-08-22t113229-069.jpg

'UYARIYORUM' DİYEREK BEKLEDİĞİ SEVİYEYİ DUYURDU

Selçuk Geçer elinde altın borcu ve altını olanları uyardı. Piyasaların giderek daha da alevleneceğini belirten Geçer, gram altında beklediği yeni seviyeyi duyurdu. İşte Selçuk Geçer'in açıklamaları:

"Bugünkü fiyatların bile düşük olduğunu düşünüyorum. Kripto paraların, altının ciddi anlamda fırsatlar sunduğunu düşünüyorum. Altın kriptoya göre daha düşük risk sunuyor. Kriptoda çok sert düşüşler oldu. Şu anda dibin dibinde geziyor. Ne kadar dibe giderse alım yönü ile o kadar avantaj sunacak. 2024-2025'te olağanüstü hareketler olacak. Oyuna büyükler girdi."

hghg-20.jpg

GRAM ALTIN O SEVİYEYE KADAR ÇIKACAK..

Küçük yatırımlar yapmak, portföyde her yatırım aracından bir miktar bulundurmak için fırsat zamanları. Ne hemen atlayın ne de fırsatı kaçırın derim. Ancak bugün almadığımız için pişman olacaksınız. İstihdam verilerine bakıldığında Amerika'da işler FED’in istediği gibi gelişmiyor. İşsizlik artmıyor. Talep artıyor. İnsanlar faiz düşecek diye pozisyon alırken enflasyon yukarı yönlü yükselişini sürdürüyor. Son dönemde en çok konuta olan talep arttı. Temmuz başında konut alımı daha da arttı. Piyasalar daralır. Resesyona girer. Türkiye'nin ihracat anlamında işi zorlaşır. İthalat anlamında yapılacak bir şey bulunmuyor. Önlem alınmadığı için de karaborsa ortamı oluşabilir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN