Uygun fiyata araba almak için son şans! O markanın modeli 275 bin TL'ye kadar geriledi!

Uygun fiyata araba almak için son şans! O markanın modeli 275 bin TL'ye kadar geriledi!

Taşıt edinmek artık eskisinden daha karmaşık bir hale geldi. Finansal gücü olan bireyler bile, bütçelerine uygun bir taşıt seçmekte zorluk çeker hale geldiler, bu nedenle internet üzerindeki taşıt incelemeleri artış gösterdi. Haziran ayının en hesaplı yeni taşıt fiyatlarını belirleyen son duyuru geldi.

Taşıt almayı düşünenlerin, temmuz ayına dek mali disiplini elden bırakmamaları gerektiği ifade edildi. İşte, bu ayın en cazip yeni taşıtları ve fiyat listesi!

BAYRAM SONRASI ZAMLA KARŞILAŞACAKSINIZ

Yeni taşıt fiyatları, döviz kuruyla ilişkili olarak her geçen ay güncellenmeye devam ederken, bu durum yurttaşları ikinci el taşıtlara yönlendiriyor. Ancak maalesef bu alan da pek parlak görünmüyor. Sektör yetkililerinin son beyanatına göre, ikinci el taşıt fiyatları bayram sonrasında artacak ve taşıt almayı planlayanların bayram öncesi harekete geçmeleri gerektiği belirtildi.

SIFIR ARAÇ FİYATLARI

1.jpg

2-001.jpg

3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN