Uygun fiyatlı araç sahibi olmak mümkün! 298.000 TL'ye sıfır araç alabilirsiniz! Zamlardan önce elinizi çabuk tutun

Uygun fiyatlı araç sahibi olmak mümkün! 298.000 TL'ye sıfır araç  alabilirsiniz! Zamlardan önce elinizi çabuk tutun

Uygun fiyatlı araç sahibi olmak isteyenlere bayram öncesinde kampanya Citroen'den geldi. Citroen o model araç için hem uygun fiyat hem de taşıt kredisi imkanı sunuyor. 298.000 TL'ye siz de araç sahibi olabilirsiniz. İşte Citroen araç kampanya detayları…

Dünyada en çok tercih edilen otomobil markaları arasında yer alan Citroen Türkiye'de de adından sıkça söz ettiriyor. Dünya otomobil sektöründe geniş bir pazar piyasası bulunan Citroen birbirinden farklı model araçlarıyla vatandaşların dikkatini de yer alıyor. Bayram öncesinde bayram mutluluğu yaşatan Citroen indirimli fiyatlarıyla araç sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürdü. İndirimli fiyat avantajının yanı sıra taşıt kredisi ile de farklı imkanlar sağlayan Citroen yeni kampanyası ile büyük bir ilgi gördü. İşte Citroen araç kampanya detayları…


EN UYGUN FİYATLI ARAÇ BELLİ OLDU

Ucuz sıfır otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlara sevindiren haber Citroen'den geldi. 75.000'lik taşıt kredisi imkanı sağlayan Citroen 298.000 TL'lik araç satış fiyatı ile herkesin dikkatini üzerinde topladı. Citroen, Ami One Electrik model aracı için 75.000 TL'lik kredi ve 12 ay vade seçeneği sunmaktadır. Araç sahibi olmak isteyen kişiler ihtiyaç duyduğu finansal destek kapsamında 75 bin TL'lik kredi için 12 ay vade seçeneği ve aylık 7306 TL taksit tutarı sağlanıyor.

citroen-ami.jpg

ELİNİZİ ÇABUK TUTUN

Pandemi süresinde otomobil sektöründe yaşanan küresel çaplı sorunlar 2023 yılı itibariyle de devam ediyor. Günümüzde sık aralıklarla otomobil fiyatlarına zam gelirken araç sahibi olmak isteyenler de eli boş kalıyor. Birçok kişi ikinci el otomobilleri ağırlık verince ikinci el sektörü de fiyatlarda patlama yaşadı. Sıfır kilometre araç ve ikinci el otomobiller arasındaki fiyat farkı çoğalınca vatandaşlar da çözümü sıfır araç almakta buldu. Citroën uygun fiyatlı araç listesi ile dikkat çekerken Ami model aracında uygun fiyat ve uygun ödeme seçeneği sunuyor.

citroen-ami-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN