Vakıfbank'tan promosyonda çılgın rakam! O promosyon ödemeleri 25 bin 500 liraya yükseldi

Vakıfbank'tan promosyonda çılgın rakam! O promosyon ödemeleri 25 bin 500 liraya yükseldi

Vakıfbank yeni promosyon tutarlarını açıkladı. Aralık ayı itibariyle güncellemeye giden Vakıfbank promosyon tutarının 25 bin 500 TL'ye yükseldiğini açıkladı. İşte Vakıfbank promosyon ödemeleri…

Milli Eğitim Bakanlığı ve Vakıfbank yeni promosyon tutarları için açıklama yaptı. Yeni güncellemeler kapsamında 3 yıllık ödeme yapılacağını belirten Vakıfbank yeni tutarlar hakkında detayları paylaştı. İşte Vakıfbank promosyon ödemeleri…

MEB VE VAKIFBANK ANLAŞMAYA VARDI

Milli Eğitim Bakanlığında çalışan personeller maaşlarını Vakıfbank üzerinden almaktadır. Vakıfbank personel başına 3000 TL ödemek üzere 1 Ocak 2021 tarihinde yapılan anlaşmayı güncelleme kararı aldı. MEB Merkez teşkilatında görev yapan personelin maaş ücret ve diğer ödemeleri için 2021 yılında alınan karar bakan Mahmut Özer talimatı ile güncelle.

Vakıfbank MEB anlaşma

Vakıfbank ile yapılan görüşmeler sonucunda 31 Aralık 2023 tarihinde süresi dolacak olan maaş promosyon sözleşmeleri için revize yapılarak 2 yıl uzatıldığı belirtildi. Bu kapsamda personel başına 3000 TL Ek ödeme yapılarak 22.500 TL daha ödeme yapılacağı belirtildi. Bu kapsamda ödenecek olan Maaş promosyonu 25 bin 500 TL'ye yükselmiş oldu.

Vakıfbank ve MEB tarafından imzalanan sözleşme kapsamında promosyon ödemeleri 16 Kasım 2022 tarihinden itibaren maaşlara yansıyacak.

MEB'e bağlı bulunan taşra teşkilatında görev yapan personel ve bağlı oldukları il, ilçe milli eğitim müdürlükleri daha önce yapılmış olan sözleşme kapsamında yer alan bankalar üzerinden çalışmalarını yürütecek.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN