Xiaomi lüks otomotiv pazarını alt üst etmeye geliyor! Mercedes yerine bunu alın: Hem çok ucuz hem de yok yok

Xiaomi lüks otomotiv pazarını alt üst etmeye geliyor! Mercedes yerine bunu alın: Hem çok ucuz hem de yok yok

Otomotiv pazarında Xiaomi rüzgarı esecek. Lüks araçlar arasında adını yazdıran Xiaomi, hem ucuz fiyatı hem de inanılmaz özellikleri ile sektörün altını üstüne getirecek. Mercedes hayalleri olanlar bile tercihini Xiaomi'den yana kullanacak. İşte Xiaomi SU7 özellik ve fiyat detayları…

HİLAL NAS

Otomotiv sektöründe yeni modeller yerini alırken lüks araçlar arasında adını yazdıran Xiaomi, sektöre damga vuracak. Herkesin dört gözle beklediği elektrikli araç Xiaomi SU7, inanılmaz özellikleri ve uygun fiyatıyla Mercedes'i bile unutturacak. İç mekan tasarımıyla sınırları zorlayan Xiaomi SU7, aklınızı başınızdan almaya geliyor. İşte Xiaomi SU7 özellik ve fiyat detayları…

xiaomi-yeni-elektrikli-araci.jpg

Xiaomi'nin otomotiv sektörüne iddialı bir giriş yapmasıyla, lüks otomobil pazarında yeni bir dönem başlıyor. Şirketin merakla beklenen ilk elektrikli aracı Xiaomi SU7, Mercedes gibi köklü markalara ciddi bir alternatif olma potansiyeliyle öne çıkıyor. Xiaomi CEO'su Lei Jun'un yaptığı açıklamaya göre, SU7'nin teslimatları 2024'ün ilk yarısında başlayacak ve araç, Nisan ayında Pekin Otomobil Fuarı'nın yıldızlarından biri olacak. KARAR'ın tahminlerine göre fiyatının 42.000 dolar (Yaklaşık 1 milyon 260 bin TL) civarında olması bekleniyor.

İÇ MEKANDA SINIRLAR ZORLANIYOR

Xiaomi SU7, sadece teknolojik bir harika değil, aynı zamanda tasarımıyla da dikkat çekiyor. İç mekanın arkasındaki ilham kaynağı, insan-araç entegrasyonuna dayanıyor. SU7, ön yolcuların etrafında dönen bir iç yay ile sürüş deneyimini tamamen yeniden tanımlıyor. Bu tasarım, hem fiziksel hem de psikolojik bir genişlik hissi sunarken, her şeyin sürücünün elinin altında ve rahat bir şekilde ulaşılabilir olmasını sağlıyor.

xiaomisu7-koltuk.jpg

Xiaomi'nin bu otomobili, sürücü ve yolcular için sezgisel ve rahat bir deneyim sunarken, yüzer gösterge paneli tasarımıyla da öne çıkıyor. HUD, döner gösterge paneli ve hava çıkışlarının entegrasyonu, bileşenlerin hacmini minimize ederken, tasarruf edilen alanı yolculara sunuyor.

xiaomi-dizayn.jpg

KIŞ TESTLERİNDE ÜSTÜN PERFORMANS

Xiaomi SU7'nin kış testleri, -33°C'lik aşırı soğuk koşullar altında bile üstün performans ve dayanıklılığını kanıtlıyor. Lei Jun'un vurguladığı gibi, Xiaomi, elektrikli araçlar söz konusu olduğunda kış menzili ve verimliliğinde lider olmayı hedefliyor.

xiaomi-su-7-on-panel.jpg

TÜRKİYE'YE NE ZAMAN GELECEK?

Türkiye pazarına giriş konusunda henüz net bir bilgi olmamasına rağmen, eğer Xiaomi SU7 Türkiye'ye gelirse, 2,5 milyon TL ile 3,5 milyon TL arasında bir fiyatla satılması bekleniyor. Xiaomi'nin bu hamlesi, Türkiye'deki lüks otomobil pazarını alt üst edebilir ve Mercedes gibi markalara ciddi bir rakip olarak konumlanabilir. Xiaomi SU7, lüksün sınırlarını zorlayarak otomobil severlere yeni bir alternatif sunuyor.

xiaomi-su7.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN