Yapı Kredi'den nefes aldıran promosyon! Emeklilere müjdeli haber geldi, şubat ayı emekli promosyonu güncellendi

Yapı Kredi'den nefes aldıran promosyon! Emeklilere müjdeli haber geldi, şubat ayı emekli promosyonu güncellendi

Uzun zamandır gündemde yer alan emekli promosyonu güncellenmeye devam ediyor. 2022 yılının son aylarından itibaren gündemde yer alan emekli promosyonlarında yaşanan rekaber 2023 yılına da yansıdı. Akbank tarafından gelen güncelleme ile birlikte Yapı Kredi bankasından da güncelleme gecikmedi. Peki, Yapı Kredi güncel emekli promosyonu ne kadar? İşte tüm detaylar...

Yapı Kredi promosyon miktarlarını güncelledi!

Ülkemizde sık sık konusu açılan emekli promosyonlarında güncellemeler yapılmaya devam ediliyor. EYT bekleyen vatandaşların da faydalanması beklenilen emekli promosyonu şimdiden rekabete neden oldu. Geçtiğimiz senenin sonlarında her geçen gün güncellenen emekli promosyonları gündemi oluşturuyordu.

Emeklilerin dikkatini çeken promosyon güncellemeleri 2023 yılının şubat ayında da devam ediyor. Son sürat devam eden emekli promosyon rekabetine geçtiğimiz günlerde Akbank tarafından yapılan güncelleme ile katılım sağlarken kısa bir süre önce Yapı Kredi'den de açıklama geldi.

Yeni yıla hızlı bir giriş yapan emekli promosyon rekabetinde Yapı Kredi miktarları güncellediğini duyurdu. Resmi internet sitesi üzerinden duyurulan promosyon güncellemesi ile birlikte EYT hayali kuranların dikkatini çekmeyi başardı.

emekliler-icin-kritik-gun-bugun-aciklanacak.webp

Yapı Kredi Güncel Emekli Promosyonu!

3.500 TL Altında Emekli Maaşı Alanlara: 4.200 TL

3.500 TL – 7.500 TL Arasında Emekli Maaşı Alanlara: 4.900 TL

7.500 TL – 10.000 TL Arasında Emekli Maaşı Alanlara: 6.300 TL

10.000 TL ve Üzerinde Emekli Maaşı Alanlara: 7.000 TL

6350fd8518c7730f54a4ddf6.webp

Promosyon miktarları neye göre veriliyor?

Emekli vatandaş maaşını Yapı Kredi'ye aktarmasıyla ve 3 yıllık taahhüt imzalamasıyla birlikte yukarda yer alan promosyondan faydalanabilecektir. Güncellenen promosyon miktarlarına göre emekli vatandaşın aylık net geliri 3 bin 400 liraya ulaşıyorsa 4 bin 200 TL, net gelir 3 bin 500 lira ile 7 bin 500 lira arasında ise 4 bin 900 TL, 7 bin 500 TL ile 9 bin 999 lira arasında ise 6 bin 300 TL, 10 bin lira ve üzeriyse 7 bin TL promosyon ödemesi alır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN