Yatırımını ona yapan dikkat etsin! Selçuk Geçer'den kritik uyarı geldi: Bir anda paranızı kaybedebilirsiniz

Yatırımını ona yapan dikkat etsin! Selçuk Geçer'den kritik uyarı geldi: Bir anda paranızı kaybedebilirsiniz

Piyasalardaki hareketli süreç hem uzman isimleri hem de yatırımcıları tedirgin ediyor. Yatırımdan en karlı çıkmak isteyenler ise uzman isimlerin tavsiyelerine dikkatle inceliyor. Yaptığı yatırım tavsiyeleri ile sık sık gündemde yer alan ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, yatırım için o aracı tercih edenleri tek tek uyardı. Tüm paranız bir anda buhar olup uçabilir. İşte Selçuk Geçer'in o açıklamaları…

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, yatırım yapan milyonlarca vatandaşa kritik uyarılarda bulundu. Elindeki parayı değerlendirmek isteyen yönel vatandaşlar yatırım araçlarına yönelirken en uygun yatırım aracının seçilmesi de önemli bir yere sahiptir. Altın ve kripto para da ciddi artış olduğunu işaret eden Selçuk Geçer, altın ve kripto paradaki düşüşlerin yatırımcıyı tedirgin ettiğini söyledi. Yatırım için altın ve kripto para uyarısında bulunan Geçer, dikkatli olun çağrısında bulundu. İşte Selçuk Geçer'in o açıklamaları…

YATIRIMCIYA ALTIN DEĞERİNDE TAVSİYE

Yaptığı açıklamalarla sık sık gündemde yer alan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırım için kripto para ve altını tercih eden milyonlarca vatandaşı uyardı. “Aman dikkat” sözleri ile yatırımcıya altın değerinde tavsiyelerde bulunan Geçer, altında bir miktar geri çekilme olduğunu söyledi. Altının yeniden 1900'lü seviyeleri test edebilme potansiyeli olduğunu belirten uzman isim, orta ve uzun vadede yükselişin devam etmesini beklediğini aktardı. Geçer, “2.155 dolar şu anda, kısacası 2.100 doların üzerinde kısa vadeli geri çekilmeler olacağı için temkinli olalım” dedi.

selcuk-gecer-yatirim.jpg

KRİPTO'DA SERT SATIŞLAR

Selçuk Geçer, Bitcoin'de 73.000 seviyesinin görülmesi ile birlikte yaşanan sert satışları işaret ederek 63.000 seviyesine düştüğünü belirtti. Bitcoin'de geri çekilmelerin devam edeceğini aktararak kritik uyarılarda bulunan uzman isim, “Bu satışlar devam ederse, ki edecek gibi görünüyor, 51.000-52.000 seviyelerine kadar ilk etapta gidebilir ve spotlarda bir anda paranızı kaybedebilirsiniz. Bu da piyasada birazcık panik yaratabilir belki, 50.000 altına sarkabilir.” şeklinde konuştu.

Bitcoin'de tekrardan yukarı yönlü bir hareket başlama ihtimali bulunduğunu ifade eden Geçer, 51.000 seviyeleri sert kırılması durumunda 'howling' meselesi ortaya çıkacağını dile getirdi. Geçer, “Aynı zamanda işte bu Amerika ile ilgili faiz beklentileri daha da olumsuza dönerse satış baskısı artabilir. 40.000 altında 25.000 seviyelerini bize gösterebilir. O yüzden kripto paralara dikkat edelim” diyerek herkesi uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN