Yeni ayda yeni indirim! Daha az fatura ödeyeceksiniz! O faturalarda 1000 TL cebinize kalacak

Yeni ayda yeni indirim! Daha az fatura ödeyeceksiniz! O faturalarda 1000 TL cebinize kalacak

Fatura ödeme ödeyen vatandaşlar için önemli bir duyuru yapıldı. O faturalarda 1000 TL indirim yapılacak. 30 Haziran 2023 tarihine kadar başvuru yapılması gerekiyor. İşte 1000 TL indirim hakkındaki tüm detaylar…

Fatura ödemesi yapan milyonlarca vatandaş için önemli bir açıklama yapıldı.İş Bankası internet sitesi üzerinden yapılan açıklama kapsamında o faturalar için 1000 TL'lik indirim yapılacağı duyuruldu. İşte 1000 TL indirim hakkındaki tüm detaylar…

İŞ BANKASI'NDAN 1000 TL İNDİRİM

Haziran ayı kapsamında geçerli olan yeni kampanyanın detayları belli oldu. 30 Haziran 2023 tarihine kadar İşCep üzerinden “Müşteri Olmak İstiyorum” Seçeneği ile ilk kez İş Bankası müşterisi olanlar faturalarının faturalardan %30 indirim kazanacak.500 TL'ye denk gelen ödemeler kapsamında toplamda 1000 TL indirim hakkı tanımlanıyor.

iscep-kampanya.jpg
Kampanya kapsamında İş Bankası Bireysel Maximum, Maximiles, Maximiles Black, Privia Black, Privia, Maximum Genç özellikli kartlar geçerli sayılacak.


Kampanya süresi boyunca İşCep üzerinden fatura ödemeleri için yapılan işlemler geçerli sayılacak. 1 Haziran 2023 tarihinde başlayan kampanya 30 Haziran 2023 tarihine kadar devam edecek. İşCep uygulaması üzerinden müşteri olmak istiyorum özelliğini kullanarak ilk kez müşteri olan kişiler kampanyadan yararlanacak.

dogalgaz-fatura.jpg
Kampanya tarihleri arasında müşteri olarak 31.07.2023 tarihine kadar kredi kartını teslim alan müşterilerimiz 31.07.2023 tarihine kadar %30 indirim kampanyasına dâhil olmuş sayılacaklardır.


Kampanya kapsamında kazanılan indirim tutarları ise ödeme işleminin Kredi kartı dönem içi hareketlerinde görülmesi ile birlikte karta işlenecek. İndirim tutanağının azami indirim toplamına ulaşması durumunda ise müşterilere SMS ile bildirim yapılacak.


MaxiPuan kullanımı ile yapılan alışverişlerde ürünlerin iptal ya da iade işlemleri durumunda kampanya geçerli sayılmayacak. Farklı ürün kategorisinde satış yapan mağazalardan veya e-ticaret sitelerinden yapılacak alışverişlerde kampanya kapsamında yer almıyor.


Maximum Fırsat kapsamında yapılan işlemler kampanya kapsamı dışındadır. Her müşteri en az 100 TL tutarında yaptığı işlem için %30 ayda ise en fazla 500 TL toplamda 1000 TL indirim kazanacak.

is-bankasi.jpg

Ek kart ile yapılan harcamalarda indirim ek karta yansıtılacaktır. Ek kart sahibi ve ek kartın bağlı olduğu asıl kart sahibi müşterileri ayrı bir indirim kazanmayacak. Kampanya diğer kampanya, çek, indirim ve promosyonlarla birleştirilemez.


Şirket kredi kartları, Bankamatik Kartları, Ön Ödemeli Kartlar, Aidatsız Kartlar, Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kartlar, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı, MaxiPara Kartlar, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan işlemler kampanya kapsamı dışındadır.


İş Bankası kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN